Blind Getrouwd: Australië

Blind Getrouwd: Australië

Een team van deskundigen koppelt singles aan elkaar die vervolgens met elkaar trouwen. Wie zegt volmondig 'ja' op het einde van het experiment?

Afleveringen

33 afleveringen

Een nieuwe lading vrijgezellen waagt zich aan het grootste experiment uit hun leven: ze stappen in het huwelijksbootje met iemand die ze totaal niet kennen. Maar vooraleer ze deze verbintenis aangaan, vieren ze eerst hun vrijgezellenfeest. Vervolgens zijn Sara & Tim en Cassandra & Tristan de eerste koppels die elkaar hun jawoord geven.
De eerste twee getrouwde koppels maken zich klaar om op huwelijksreis te vertrekken. Tussen Cassandra en Tristan hangt er chemie in de lucht. Twee nieuwe koppels stappen in het huwelijksbootje: Jack & Tori en Timothy & Lucinda.
Twee nieuwe koppels beginnen aan het experiment van hun leven en stappen in het huwelijksbootje: Jayden & Eden en Collins & Natalie. Tussen Jayden en Eden is er meteen een duidelijke klik. Zal de energieke Natalie een goede match blijken voor Collins, die nog nooit eerder een lange relatie had?
Terwijl de zes reeds getrouwde koppels genieten van hun huwelijksreis en elkaar beter leren kennen, maken we kennis met bruid Ellie, die op zoek is naar een tweede kans in het vinden van de ware. Zij treedt in het huwelijk met Ben. Er is meteen een klik, maar een bezorgde neef heeft zijn twijfels bij de keuze van de experten.
Richard mag dan wel de oudste Australische vrijgezel ooit zijn die zich aan het 'Blind getrouwd'-avontuur waagt, hij bewijst dat je nooit te oud bent om op zoek te gaan naar de liefde. En die hoopt hij te vinden bij Andrea. Jonathan, die nogal houdt van structuur, maakt kennis met zijn tegenpool: spring-in-'t-veld Lauren.

Aflevering 6

De koppels maken zich op voor het eerste gezamenlijke etentje. Een artikel in een roddelblaadje doet de gemoederen al vlug oplaaien en één koppel besluit nu al de handdoek in de ring te gooien.

Aflevering 7

De koppels nemen hun intrek in hun gloednieuwe appartementen. Maar voor ze zich goed en wel kunnen settelen geven de experten het startschot voor Confessions Week.

Aflevering 8

Bij Tim en Sara zorgt Confessions Week voor een eerste strubbeling. Tim wordt wantrouwig wanneer zijn kersverse echtgenote weigert om hem inzage te geven in haar gsm.

Aflevering 9

Het is tijd voor de eerste verbintenisceremonie. En terwijl sommige koppels er zich op verheugen, verwachten anderen zich aan opmerkingen van de experten na het explosieve etentje en een beladen Confessions Week. Wie blijft er getrouwd en voor wie eindigt het avontuur hier en nu?

Aflevering 10

Terwijl seksuologe Alessandra het startschot geeft voor Intimacy Week, besluit één koppel definitief een punt te zetten achter hun huwelijk.

Aflevering 11

Seksuologe Alessandra organiseert workshops voor de koppels die hen kunnen helpen om de intimiteit binnen hun huwelijk te vergroten. En terwijl sommigen hierdoor naar elkaar toegroeien, lijkt het bij andere koppels eerder voor strubbelingen te zorgen.

Aflevering 12

De koppels maken zich op voor het tweede etentje samen. Daar krijgt Ben de wind van voren na zijn bespotting van Ellie en komt het tot een aanvaring tussen Tori en Timothy. En ook tussen Sara en Tim hangt er spanning in de lucht.

Aflevering 13

De koppels staan voor de tweede verbintenisceremonie van het experiment. Wie blijft er getrouwd? En bij wie heeft Intimacy Week voor een breuk gezorgd die niet meer te herstellen valt?

Aflevering 14

Twee nieuwe koppels starten aan het experiment van hun leven: Michael & Stephen en Madeleine & Ash. Michael en Stephen geven elkaar hun jawoord tijdens een sprookjesachtige ceremonie, terwijl Madeleine gemengde gevoelens heeft bij haar bruidegom Ash.

Aflevering 15

Terwijl Michael & Stephen en Madeleine & Ash op huwelijksreis vertrekken en op een achtbaan van emoties terechtkomen, maken we kennis met het laatste koppel dat blind in het huwelijk stapt: Jade en Ridge.

Aflevering 16

Op het derde etentje zorgt Jack opnieuw voor spanning binnen de groep na een shockerende opmerking aan het adres van Lauren.

Aflevering 17

Het is tijd voor de derde verbintenisceremonie. Voor de nieuwste koppels is dit de eerste keer dat ze tegenover de experten komen te staan. Welke feedback zullen ze krijgen? En vooral: wie blijft er getrouwd? Verder lijken de meeste koppels sterker te worden, maar na alweer een explosief etentje hebben de experten een hartig woordje klaar voor één van de koppels.

Aflevering 18

Terwijl de nieuwste koppels elkaar in sneltempo beter leren kennen door samen opdrachten uit te voeren, bereiden de overige koppels zich voor op de eerlijke feedback van vrienden en familieleden. Wat is hun beeld van de koppels?

Aflevering 19

Sommige koppels krijgen enkele harde waarheden te horen van vrienden en familieleden. Tussen Ben en Ellie lijkt het water inmiddels te diep geworden en ook tussen Andrea en Richard gaat het even minder goed. Gelukkig weten zijn dochter Roxy en haar beste vriendin Kate-Marie hen opnieuw dichter bij elkaar te brengen.

Aflevering 20

Het komt tot een aanvaring tussen Timothy en Jayden, die vindt dat hij Lucinda niet goed behandelt. Op het vierde etentje laaien de gemoederen weer hoog op wanneer de problemen tussen Ben en Ellie besproken worden. Ben doet vervolgens een schokkende bekentenis.

Aflevering 21

Na het tumultueuze etentje maken de koppels zich op voor een nieuwe verbintenisceremonie. Jayden moet nog bekomen van zijn ruzie met Timothy. De steunbetuiging van Lucinda aan het adres van Timothy heeft hun relatie dan weer goed gedaan. Tussen hen heerst er intussen een gevoel van eenheid en wederzijds respect. Jack is nerveus voor de verbintenisceremonie, na zijn ontmoeting met Lea, de vriendin van Tori. Wie blijft er getrouwd en wie gooit de handdoek in de ring?

Aflevering 22

Na de onthullende opmerkingen van Jack op de verbintenisceremonie twijfelt iedereen aan zijn oprechtheid ten aanzien van Tori. Ook Tori zelf begint intussen te twijfelen aan haar huwelijk. Tussen Sara en Tim lijken de plooien inmiddels gladgestreken na hun gesprek met de experten. Een incident bij de kapper zorgt voor extra spanning tussen Stephen en Michael.

Aflevering 23

De koppels trekken er samen op uit, maar hun verblijf in Byron Bay verloopt niet zonder conflicten. Jack zorgt opnieuw voor opschudding door zich ongepast te gedragen ten opzichte van Sara. Die laatste is bovendien opnieuw teleurgesteld in Tim wanneer hij niet van plan lijkt om Jack te confronteren met zijn gedrag. Eden worstelt met een dilemma.

Aflevering 24

De koppels zijn terug thuis en maken zich op voor het volgende etentje. Jade en Ridge staan voor een mijlpaal in hun huwelijk wanneer Ridge voor het eerst kennismaakt met haar dochter. Lauren eist inmiddels dat Jack zich vanavond voor heel de groep excuseert voor zijn ongepaste opmerkingen. En terwijl Tim denkt dat hij en Sara het beter dan ooit met elkaar kunnen vinden, dreigt een onthulling van Eden hem weer met beide voeten op de grond te zetten.

Aflevering 25

De koppels maken zich op voor een volgende verbintenisceremonie, maar die wordt overschaduwd door de schokkende onthulling van Sara de avond voordien. Andrea en Richard biechten op dat ze al weken niet meer intiem geweest zijn en dat begint te wegen op hun relatie. Expert Mel raadt hen aan om werk te maken van het gebrek aan communicatie tussen hen. Wie blijft er getrouwd?

Aflevering 26

De ochtend na de verbintenisceremonie glunderen Ridge en Jade van trots. Hun relatie blijft vlot verlopen en daar genieten ze met volle teugen van. En ook tussen Jayden en Eden gaat het beter dan ooit. Ondertussen wordt ook het startschot gegeven voor een nieuwe Feedback Week. En die verloopt vrij woelig wanneer Jayden en Eden Sara confronteren met haar leugens.

Aflevering 27

Omdat Ridge zich in hun ogen volwassener mag gedragen, geven Cassandra en Tristan hem de opdracht om een dag lang alle huishoudelijke taken op zich te nemen alsook te koken voor Jade. Voor het eerst in zijn leven poetst Ridge een badkamer. Timothy en Lucinda geven Andrea en Richard de opdracht om hun trouwdag te herbeleven, in de hoop de vonk opnieuw te doen overslaan.

Aflevering 28

De koppels maken zich op voor hun volgende etentje samen. Richard en Andrea krijgen net voor hun vertrek nog een pittige discussie en aan tafel wordt de spanning tussen hen meteen opgemerkt. Sara bereidt zich voor om de groep voor het eerst sinds de onthulling van haar leugens onder ogen te komen. Tim heeft haar nog niet vergeven, maar volgens hem gaat hun relatie wel weer de goede kant uit.

Aflevering 29

Nadat ze Jayden extra details heeft verteld over hoe Sara en haar ex de spot hebben gedreven met Tim, vraagt Eden hem om te zwijgen. Wanneer Jayden het daar duidelijk moeilijk mee heeft, stelt Eden hem voor een ultimatum: of hij zwijgt of zij stapt uit het experiment. Op de volgende verbintenisceremonie wordt Sara door John aangesproken op de belofte die ze de vorige keer heeft gemaakt.

Aflevering 30

De zes resterende koppels bereiden zich voor op het bezoek aan het thuisfront. Voor het eerst zullen de koppels een glimp kunnen opvangen van hoe hun leven er na het experiment zou kunnen gaan uitzien. Na de gebeurtenissen op de verbintenisceremonie zitten er barsten in de relatie van Jayden en Eden. Een poging om de lucht te klaren eindigt in een ijzige stilte, waarna Eden het appartement verlaat.

Aflevering 31

Sara en Tim nemen hun intrek in het appartement van Sara in Sydney, waarna ze afspreken met Ben, de getuige en veelbesproken vriend van Tim. Wanneer Tim hem inlicht over het verraad van Sara, waarschuwt Ben hem om goed na te denken over de toekomst. Op een traditionele Zuid-Afrikaanse barbecue met de familie van Jade, wordt Ridge danig op de rooster gelegd.

Aflevering 32

De bezoeken aan het thuisfront zitten erop en de koppels keren terug voor een volgend etentje samen. Iedereen is benieuwd hoe het de andere koppels is vergaan. Lauren en Jonathan hebben een fijne tijd beleefd in Perth. Het enige dat Lauren dwarszit, is het gebrek aan medeleven van Tori, maar dat is volgens haar te wijten aan de slechte invloed van Jack.

Aflevering 33

Na acht weken staan de koppels voor de laatste verbintenisceremonie. Wie blijft er getrouwd en zet de laatste sprint richting finale beloften in? Sara en Tim laten maar al te graag zien hoe goed het momenteel tussen hen gaat. Eden en Jayden, daarentegen, bevinden zich in een impasse. Terwijl Jayden openlijk over zijn gevoelens wil praten, probeert Eden conflicten te vermijden. Geen van beide weet nog hoe het verder moet.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.