Blind Getrouwd: Australië

Blind Getrouwd: Australië

Een team van deskundigen koppelt singles aan elkaar die vervolgens met elkaar trouwen. Wie zegt volmondig 'ja' op het einde van het experiment?

Afleveringen

24 afleveringen

Het is tijd voor de eerste verbintenisceremonie, waarin de koppels zullen moeten beslissen of ze getrouwd blijven of niet. Alana laat weinig aan de verbeelding over wanneer ze over haar relatie met Jason praat. Jake heeft genoeg van de onbeschoftheid van Rebecca. En Cameron twijfelt: geeft hij zijn huwelijk met Samantha nog een kans of richt hij zijn pijlen op Coco?
De koppels gaan verder aan de slag met de opdrachten van seksuologe Alessandra Rampolla. Cameron en Coco spreken stiekem af en twijfelen nadien nog meer over hoe het nu verder moet met hun huwelijken.
De koppels gaan verder aan de slag met de opdrachten van seksuologe Alessandra Rampolla. Cameron en Coco spreken stiekem af en twijfelen nadien nog meer over hoe het nu verder moet met hun huwelijken.
Drama ten top op het tweede etentje. Coco vraagt Samantha om toestemming om Cameron beter te leren kennen, maar begint te twijfelen wanneer hij haar niet steunt.
De koppels hebben opnieuw een verbintenisceremonie. Wie blijft er getrouwd en wie beslist om het experiment te beëindigen? De experten wijzen Bryce op zijn gedrag tijdens het voorbije etentje en hebben bovendien heel wat vragen voor Coco en Cameron. Rebecca biecht aan Jake op dat ze niet haar vrolijke zelve is wanneer ze bij hem is.
Er vindt opnieuw een huwelijk plaats. En ondertussen zien we hoe het de nieuwe koppels vergaat op hun huwelijksreis. In Sydney spreken Jo en James af om te kijken of ze nog wel een toekomst samen hebben.
Er vindt opnieuw een huwelijk plaats. En ondertussen zien we hoe het de nieuwe koppels vergaat op hun huwelijksreis. In Sydney spreken Jo en James af om te kijken of ze nog wel een toekomst samen hebben.
De nieuwe koppels schuiven voor het eerst aan bij het etentje, waar Bryce en Melissa wederom voor heel wat drama zorgen. Heeft Bryce een geheime vriendin? Joanna eist antwoorden van James.
Het is tijd voor de derde verbintenisceremonie, tevens de eerste voor de nieuwste koppels. Jo en James zien geen toekomst meer voor hen samen en verlaten het experiment. Melissa wordt geconfronteerd met haar verlatingsangst.
De nieuwe koppels gaan samenwonen en leren elkaar in sneltreinvaart beter kennen. De andere koppels krijgen feedback van hun families.
Alana & Jason en Booka & Brett krijgen als laatste feedback van hun families. Nadien geven de koppels elkaar advies.
Tijdens het etentje zijn we getuige van een dramatische break-up. Het gaat goed tussen Bryce en Melissa, maar Rebecca zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Het huwelijk van Booka en Brett staat op de helling na de harde feedback die ze van Patrick kregen.
Het is tijd voor de vierde verbintenisceremonie. Bryce neemt een schokkende beslissing. Een gesprek maakt veel los bij Brett en Booka, die haar tranen niet meer kan bedwingen.
Voor het eerst brengen alle koppels samen tijd met elkaar door. Sommige van hen bereiken een nieuwe fase in hun relatie, maar bij Bryce en Rebecca worden oude wonden opengereten.
De koppels merken al gauw dat ze niet op vakantie zijn en komen voor enkele pittige uitdagingen te staan.
Tijdens het volgende etentje probeert Bryce zijn excuses aan te bieden aan Rebecca, maar zij aanvaardt ze niet. Er blijken ook meerdere mensen iets over Bryce te willen zeggen.
De zeven resterende koppels maken zich op voor de laatste verbintenisceremonie. Meerdere koppels twijfelen over hun toekomst. Kiezen ze alsnog voor hun huwelijk of verlaten ze het experiment?
De resterende koppels gaan voor de laatste keer op date. Patrick heeft de ultieme romantische date bedacht voor Belinda. Liam wil Georgia een andere kant van zichzelf laten zien. Melissa maakt kennis met de vrienden van Bryce.
Het vervolg van de laatste dates. Jake weet nog steeds niet hoe Bec over hem denkt en Jason organiseert een romantische date voor Alana. Na de laatste dates gaan de mannen en de vrouwen elk apart een avondje op stap.
Op het laatste etentje staat de Honesty Box centraal. Durft iedereen bloedeerlijk te zijn tegen zijn of haar partner? En heeft Bryce nu wel of niet een geheime vriendin?

Aflevering 29

Het is zo ver. Alle koppels moeten definitief beslissen of ze hun geloften wel of niet zullen hernieuwen. Kiezen ze voor hun huwelijk, of gaan ze als single verder?
Nog drie koppels moeten hun definitieve keuze maken. Hernieuwen ze hun geloften of niet? Kiezen ze voor hun huwelijk, of gaan ze als single verder?
Nadat het experiment twee maanden geleden op z'n einde liep, ziet iedereen elkaar terug bij een reünie-etentje. En daar komt naar goede gewoonte weer heel wat drama bij te pas.
De deelnemers blikken samen met de experts terug op het experiment. Welke lessen hebben ze geleerd en welke geheimen komen alsnog aan de oppervlakte?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.