Blind Getrouwd

Blind Getrouwd

Trouwen is al een grote stap op zich, maar blind trouwen, dat is pas lef hebben. Vrijgezellen laten zich op wetenschappelijke basis koppelen door experten, waarna ze in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar vooraf ontmoet te hebben. Bij wie slaat de vonk echt over?

Afleveringen

12 afleveringen

Matthieu Angel (32) uit Overijse, Emile Vandekerckhove (28) uit Zwijnaarde, Alexander Scherpereel (28) uit Etterbeek, Brecht Heldenbergh (32) uit Gooik, Isabelle Olivier (26) uit Mechelen, Jolien De Neve (32) uit Kalken, Emma Ramirez (31) uit Gent en Fleur Billiet (28) uit Varsenare zijn de deelnemers van dit seizoen.
De twee eerste koppels hebben onder het toeziend oog van vrienden en familie hun jawoord gegeven. Ze leren elkaar onmiddellijk al van dichtbij kennen tijdens de fotoshoot. We maken ook kennis met twee andere koppels, die met de nodige zenuwen uitkijken naar hun huwelijk en vervolgens ook hun eerste dag als getrouwd koppel beleven.
Jolien & Brecht, Emma & Emile, Isabelle & Matthieu en Fleur & Alexander zijn gehuwd en trekken na de fotoshoots naar het kasteeldomein T'Rest in Pepingen om hun trouwdag te vieren samen met familie, vrienden en elkaar. Ingeborg zal als gastvrouw het trouwfeest in goede banen leiden en ontvangt de koppels met open armen.
De koppels vertrekken samen op huwelijksreis naar de Egeïsche kust. In Griekenland zullen ze vijf dagen lang genieten van de rust en luxe in een vijfsterrenresort op Rhodos. De koppels leren elkaar beter kennen en ontdekken wat moois het eiland en het resort te bieden hebben, ondanks het wisselvallige weer.
De koppels leren elkaar beter kennen. Na enkele dagen samen op huwelijksreis ontmoeten alle koppels elkaar opnieuw voor één grote groepsdate. Ze spenderen de dag op een idyllisch stukje strand. Ze delen ervaringen uit en luchten hun hart bij elkaar.
Ondanks enkele strubbelingen verloopt de groepsdate zeer gemoedelijk en wordt deze mooi afgesloten met een ontroerende verrassing. De koppels zetten de laatste dagen van hun huwelijksreis in. De experten vliegen erin om samen met hen te reflecteren over de afgelopen dagen en vooruit te blikken op het volgende hoofdstuk van het experiment: het samenwonen.

Aflevering 7

De koppels trekken in hun appartementen voor de komende weken en hernemen hun dagelijkse leven. Ze gaan langs bij de experten voor een follow-upgesprek.

Aflevering 8

De koppels wonen nu samen en ontdekken op die manier elkaars goede en minder goede kantjes. Ze leren elkaar, maar ook elkaars vrienden en familie beter kennen.

Aflevering 9

De koppels trekken er allemaal op uit voor een back to basic koppelsweekend naar Kasteelhoeve Wange. Ingeborg komt langs voor een yogasessie, maar is vooral ook benieuwd hoe het nu met de koppels gaat. De koppels doen leuke activiteiten samen en hebben een gesprek met de experten. 's Avonds wacht er op hen nog een mooie verrassing.

Aflevering 10

De koppels gaan hun laatste weken van het experiment in. Voor één koppel is het tijd om afscheid te nemen en na te denken over misschien wel de belangrijkste beslissing uit hun leven. Zullen ze opnieuw voor elkaar kiezen of eindigt het sprookje hier?

Aflevering 11

Na het eerste beslissingsmoment is nu ook voor twee andere koppels het moment aangebroken om afscheid te nemen van elkaar en te reflecteren over de afgelopen weken. Blijven ze gelukkig getrouwd of scheiden hun wegen hier?

Aflevering 12

Ook het laatste koppel moet nu beslissen over hun verdere toekomst als man en vrouw. Beloven zij elkaar opnieuw eeuwige trouw of zetten zij hun eigen wegen voort? Enkele maanden later verzamelen alle kandidaten zich op de plek waar het voor hen allemaal begon: T'Rest in Pepingen. Daar kijken ze met Ingeborg terug op hun ongelofelijke avontuur.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.