Blind Getrouwd

Blind Getrouwd

Trouwen is al een grote stap op zich, maar blind trouwen, dat is pas lef hebben. Vrijgezellen laten zich op wetenschappelijke basis koppelen door experten, waarna ze in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar vooraf ontmoet te hebben. Bij wie slaat de vonk echt over?

Afleveringen

13 afleveringen

Acht singles stappen met een wildvreemde in het huwelijksbootje. Deelnemers: Veerle Gyselings (56), Sven Soetens (50), Nathalie Rots (33), Candice Martens (31), Hanne De Vuyst (31), Dennis Volkaerts (34), Marijn Lenaerts (36) en Davy Casteleyn (33). Relatie-experten: Sarah Hertens, Gert Martin Hald, Filip Geelen, Lotte Vanwezemael en Wim Slabbinck.
Met groot enthousiasme gaven Marijn en Candice elkaar hun jawoord en ontmoeten ze elkaars familie en vrienden. Ook Hanne en Dave stapten al in het huwelijksbootje en vieren hun eerste dag als koppel met hun vriendenkring. We maken kennis met twee andere koppels, die met de nodige zenuwen uitkijken naar hun huwelijk.
Sven en Veerle beleven hun eerste huwelijksdag en maken kennis met elkaars vrienden en familie. Dennis geeft zijn jawoord aan Nathalie en ook zij vieren hun huwelijk, maar naarmate de avond vordert zorgt een klein incident voor een iets minder uitgelaten sfeer. Alle koppels beleven hun eerste nacht samen en krijgen bezoek van experte Lotte die hen de bestemming van hun huwelijksreis verklapt.
De koppels genieten volop van zon, zee en strand op het eiland Kreta. Ze ontdekken het eiland en leren elkaars goede en minder goede kantjes kennen.
De koppels verblijven nog steeds op Kreta. Ze brengen nu een kleine week 24u op 24u in elkaars gezelschap door en dat zorgt voor significante stappen voorwaarts in het kennismakingsproces, maar hier en daar wordt toch ook voorzichtig een stapje terug achteruit gezet. Na de hoge doses adrenaline en serotonine van die eerste huwelijksdag begint bij sommige koppels toch de twijfel toe te slaan.
De vier koppels ontmoeten elkaar een eerste keer op huwelijksreis in Kreta. Ook experten Sarah Hertens en Wim Slabbinck reizen naar het Griekse eiland om de koppels te ondersteunen bij de uitwisseling van hun eerste ervaringen. De honeymoon in Kreta wordt 's avonds afgesloten met een gezamenlijk diner aan het water.
De koppels wonen al enkele dagen samen in hun appartement en leren elkaar nog beter kennen, wat niet voor iedereen even vanzelfsprekend is. Ze worden zowel voor als achter de schermen begeleid door de experten. De koppels hebben ook hun vrienden en familie even moeten missen tijdens de huwelijksreis, hoog tijd dus om ook elkaars omgeving te leren kennen.
België gaat opnieuw in lockdown en thuiswerk is de regel. Dat betekent voor Nathalie en Dennis elke dag pendelen naar hun eigen woonst voor een productieve werkdag en terug thuiskomen in het appartement in Lier, waar ze zes weken samenwonen. Sven en Veerle vormen een bubbel met hun drie dochters en die komen 's avonds langs voor een home cooked dinner van Sven.
De koppels komen voor een tweede keer allemaal samen. Onder leiding van de experten nemen ze aan de hand van verschillende opdrachten hun relatie onder de loep. Voor sommige koppels brengt dit nieuwe inzichten met zich mee.
De koppels brengen de laatste dagen door van hun 'Blind Getrouwd'-avontuur. Het beslissingsmoment komt dichterbij. Hanne en Dave begeven zich naar Lier, de plek waar het voor hen allemaal begon, om daar te beslissen of ze al dan niet getrouwd blijven.
Candice & Marijn en Nathalie & Dennis brengen hun laatste avond samen door. De dag nadien beslissen ook zij of ze al dan niet als man en vrouw verder door het leven gaan. De koppels ontmoeten elkaar enkele maanden na de opnames bij een gezellige reünie en delen hun persoonlijke ervaringen over hun deelname aan 'Blind Getrouwd'.
Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Dit jubileumfeestje biedt een antwoord op al deze vragen. Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg wisselen de deelnemers ervaringen uit over hun deelname.
De koppels en ex-deelnemers duiken de nacht in en maken er één groot feest van, inclusief zwaaiende servetten, grote bruidstaarten en volgens Ingeborg 'de openingsdans der openingsdansen'. De camera's gaan ook langs bij alle tortelduifjes en belanden zo ook bij kersvers samenwonend koppel Candice & Marijn, dat onlangs naar Binkom verhuisde.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.