Boer zkt Vrouw - 20 jaar

Boer zkt Vrouw - 20 jaar

Twintig jaar 'Boer zkt Vrouw' heeft voor heel wat koppels én baby's gezorgd. Tijd voor een terugblik, maar ook een vooruitblik! Ontdek welke zeven boeren in het nieuwe seizoen op zoek zullen gaan naar de allesoverheersende liefde.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Dina blikt terug op twintig jaar aan liefdesverhalen. Ze bezoekt enkele succesvolle boerenstellen, ze zit samen met de pioniers van 'Boer zkt Vrouw' en ze ontmoet twee nieuwe boeren die op zoek zijn naar liefde. Yarne werkt samen met zijn vader op hun vleesveeboerderij, maar is daarnaast ook slager. Edelhertenboer Michiel droomt dan weer van een leven als God in Frankrijk.

Aflevering 2

Dina bezoekt vandaag enkele succesvolle matches en ontmoet de allereerste boerin die ooit deelnam aan het programma. Daarnaast maakt ze kennis met twee nieuwe boeren: Fauve runt een kinderboerderij en manege in Opwijk, terwijl Alberic fruitteler en marktkramer is in het Gentse.

Aflevering 3

Voor de laatste keer blikken we terug op twintig jaar ‘Boer zkt Vrouw’. Nog één keer reist Dina heel Vlaanderen door om herinneringen op te halen bij enkele boeren van de afgelopen seizoenen. Ze neemt zelfs contact op met enkele Vlaamse boeren in het buitenland. De afgelopen weken hebben de kijkers al kennisgemaakt met een deel van de nieuwe oogst boeren. Vandaag stelt Dina de laatste drie voor.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.