Boer zkt Vrouw

Boer zkt Vrouw

Afleveringen

17 afleveringen

Dina Tersago geeft het startschot voor een nieuw seizoen van 'Boer zkt vrouw'. Vijf boeren en één boerin staan te popelen om de liefde van hun leven te ontmoeten, en Dina laat niets aan het toeval over. Ze nodigt hen allemaal uit in het kasteel van Wimmertingen. Om de boeren beter te leren kennen, heeft Dina kinderfoto’s en -filmpjes verzameld, en ook getuigenissen van vrienden en familie.
Wie zijn de vijf boeren die staan te popelen om de liefde van hun leven te ontmoeten? Dina probeert uit te zoeken hoe zij in het leven staan, wat hun verlangens zijn en wat ze zoeken in de liefde. Ze doet er alles aan om hen klaar te stomen voor hun liefdesavontuur.
De West-Vlaamse melkvee- en aardappelboerThomas droomt van een warm nest, eentje zoals waarin hij zelf is opgegroeid. Hij is een echte levensgenieter: hij gaat graag eens goed eten met een lekker glas wijn erbij, en als hij niet op de boerderij aan het werk is, is hij op stap met vrienden. Thomas is 100% klaar voor een relatie. Hij zoekt een meisje met pit en zin voor initiatief. Eentje die niet bang is om haar handen uit de mouwen te steken en bijvoorbeeld op termijn al eens wil helpen wanneer een koe moet bevallen.
Dina Tersago maakte vorige week kennis met de nieuwe boeren: vleesveeboer Niels, biodynamische boer Manuel, melkveehouders Martijn, Niels en Sanne en vlasser Bert. Drie van hen werden door Dina al strak in het pak gezet om daarna de perfecte lanceringsfoto te maken. Vandaag worden ook Sanne, Manuel en Niels onder de meest glamoureuze handen genomen.
Boer Niels maakt kennis met zijn dames op zijn boerderij, waar ze elkaar spelenderwijs leren kennen. Boer Robbe is speciaal uit Zweden gekomen om zijn mannen te ontmoeten. Dina heeft voor de gelegenheid een boerderij in Merchtem gehuurd. Boerin Sanne is dan weer erg zenuwachtig. Ze is al meer dan acht jaar single.
In Gierle wordt Niels wakker met drie vrouwen in huis, maar aan de ontbijttafel wordt weinig gezegd. De drie uitverkorenen van Robbe vertrekken naar het prachtige Zweden, waar Robbe hen meteen aan het werk zet. Sanne geniet van een rondleiding met haar zeven mannen, gevolgd door een wandeling met alpaca's. T
Boerin Sanne beslist met wie ze haar 24 uurs-date wil spenderen. Bij Boer Niels neemt de speelse Sylvie het voortouw, maar tijdens het poetsen van zijn tractor gaat ze te ver. Bij Robbe in Zweden zit de sfeer onderling goed, alleen Wesley voelt zich een beetje een outsider. In Bree staat melkveehouder Martijn intussen aan de start van zijn liefdesavontuur.
Thomas is de volgende boer die staat te popelen om zijn ware liefde te vinden. Samen met Dina organiseert hij een housewarming en op die manier kan hij op een originele manier zijn dames leren kennen. Bij Martijn moet er vandaag worden gewerkt. Het wordt al snel duidelijk dat boerendochter Lisanne erg vertrouwd is met het boerenleven.
In Zweden staat Robbe voor een moeilijk keuzemoment. Boer Thomas zet zijn dames aan het werk op de boerderij, want hij wil weten wie hier het beste zou kunnen aarden. Ook bij Martijn moet er gewerkt worden. Sanne laat vandaag de boerderij achter zich en neemt haar drie mannen mee om te gaan bowlen.
Boer Michiel, de sympathieke jongeman uit Geraardsbergen die een groot melkveebedrijf runt, krijgt vandaag zijn dames te zien. Op de boerderij van Martijn blijft Lisanne steeds het voortouw nemen. Robbe zit nog met twee mannen op zijn erf die hem helemaal zien zitten. Vandaag neemt hij een van hen mee op uitstap. Boerin Sanne heeft intussen haar twee beste vriendinnen op bezoek.

Aflevering 7

Thomas gaat op 24 uurs-date met Amber, maar ze twijfelt of ze wel de juiste keuze is voor hem. Bij Boer Martijn zit zijn 24 uurs-date met Lynssie er op en trekt hij met zijn dames naar een interieurwinkel. Robbe mag vandaag op date met Branko naar een romantisch plekje aan het meer. Bij Michiel is het vooral Anouchka die haar hart opent. Boer Niels moet intussen beslissen wie hij naar huis stuurt.

Aflevering 8

Vandaag maakt de laatste boer, vlasser Bert, zijn intrede. Hij ontving slechts vier brieven en omdat Bert niet graag had dat er veel meisjes zijn erf kwamen opdraven, heeft Dina iets anders bedacht. In Zweden is het duidelijk voor Robbe wie hij gaat kiezen en ook Sanne moet vandaag iemand naar huis sturen.

Aflevering 9

Boer Bert geniet van twee dates; eerst met Celine en vervolgens met de mondige Eva. Michiel heeft Anouchka gekozen voor zijn 24 uurs-date. Sanne gaat dan weer op date met haar twee overgebleven mannen, die elk op hun eigen manier hun gevoelens tonen. Ondertussen moet Thomas een keuze maken tussen zijn vier dames en gaat Martijn te rade bij zijn zus.

Aflevering 10

Niels en Sanne staan elk voor een moeilijke keuze tussen twee potentiële partners. In Zweden vertrekt Robbe met zijn grote liefde op trip, terwijl boer Martijn nog wat tijd doorbrengt met zijn twee dames. Boer Michiel neemt intussen zijn dames mee op een originele sightseeing tour en Bert gaat zijn laatste date tegemoet.

Aflevering 11

Op de boerderij van Michiel wordt de verjaardag van zijn mama gevierd. Toch zal het feest niet blijven duren, want één meisje moet naar huis vertrekken. Ook Thomas en Martijn zullen vandaag een definitieve keuze moeten maken tussen twee overgebleven dames.

Aflevering 12

Zowel Michiel als Thomas staat voor een moeilijke beslissing. Op de boerderij van boer Bert zorgt een van de dames voor een verrassende wending. Terwijl Niels samen met zijn gekozen meisje geniet van de berglucht in Zuid-Tirol, vertrekt Martijn op trip naar Nederland.

Aflevering 13

Onze boeren genieten één voor één van hun romantische trip. De liefde hangt bij sommige duo's duidelijk in de lucht. Elk op hun eigen manier leren ze elkaar beter kennen. Bij wie slaat de vonk over?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.