Families XXL

Families XXL

Familiemens en mama van drie Stephanie Planckaert kijkt binnen bij zes kroostrijke gezinnen met elk minstens vijf kinderen. Ontdek de grote, kleine, grappige, emotionele en herkenbare obstakels in de grootste gezinnen.

Afleveringen

7 afleveringen

Stephanie Planckaert ontmoet Nena en Kevin Verlinde. Nena is hoogzwanger van haar zevende kind. Marianne en Walter Meulemans hebben een huishouden van maar liefst vijftien kinderen, waar hun pleegkinderen en biologische kinderen samen één grote familie vormen. Bij de familie Leys hebben ze zes zonen. Terwijl vader Rik zorgt voor het huishouden, combineert mama Vicky haar werk en haar studies.
Nena is bevallen van haar zevende kind. Vanaf nu heeft de familie Verlinde met hun zeven kinderen geen seconde rust meer. Stephanie gaat langs bij de familie Leys met hun zes zonen en leert ook de familie Laenen kennen: Bart en Evi verwelkomden maar liefst vijf kinderen... in slechts vijf jaar tijd.
De familie Meulemans viert Kerstmis met hun 15 kinderen... midden in de zomer. Stephanie maakt ook kennis met twee nieuwe extra extra large families: de familie Naudts met acht dochters en de Russisch-Oekraïense familie Luki met zeven kinderen.
Het nieuwe schooljaar gaat van start en bij de familie Luki brengen ze hun zevende kind naar school. De familie Leys staat voor een dilemma tijdens het winkelen: wordt het schoolgerief of toch speelgoed? Voor de familie Naudts, met hun acht dochters, brengt het nieuwe schooljaar eveneens extra kosten met zich mee. Stephanie bezoekt ook Kevin en Nena, die helaas minder goed nieuws hebben ontvangen over hun baby Yarne.
Bij de familie Verlinde, met hun zeven kinderen, verloopt het doopfeest allesbehalve zoals gepland. De familie Naudts staat voor een grote beslissing: verkopen ze hun huis met zeven kamers en een zwembad voor een oude boerderij? Ondertussen gaan ze bij de familie Meulemans met hun vijftien kinderen gezamenlijk naar de kapper.
Bij de familie Verlinde hebben Kevin en Nena besloten dat zeven kinderen wel genoeg is. Stephanie Planckaert runt het huishouden bij de familie Naudts en hun acht dochters, terwijl de mama van het gezin naar de pijnkliniek moet. De familie Luki vertrekt intussen op vakantie. Een hele uitdaging aangezien alle bagage én zeven kinderen in één wagen moeten.
Stephanie brengt een bezoek aan de familie Meulemans. Het wordt een emotionele dag, want de familie neemt afscheid van een pleegkind. Bij de familie Leys wordt het dan weer een onvergetelijke dag, want mama Vicky behaalt haar masterdiploma.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.