brak

brak

Tijdens één van haar wilde nachten bezeert Bobbie haar voet. Ze zal het noodgedwongen een tijdje kalmer aan moeten doen. Na veel weerstand gaat ze met de hulp van haar trouwe vriendinnen, haar 'meisjesleger', de confrontatie met zichzelf en haar destructieve (online) patronen aan.

Afleveringen

12 afleveringen

Een berichtje van haar oude love interest Lenny katapulteert Bobbie terug naar het moment dat ze voor hem viel. Gevoelens flakkeren weer op, al zal ze dat niet toegeven aan haar vriendinnen... of aan zichzelf.
Met vriendinnen, social media en drank doet Bobbie er alles aan om Lenny uit haar gedachten te verbannen.
Bobbie is zwaar bekaterd en heeft voetpijn. Het enige wat ze wil, is een film kijken in bed. Haar rijke verbeelding steekt daar echter weer eens een stokje voor. Of is het echt deze keer?
Bobbie en Lenny zijn terug in elkaars leven. Haar verwachtingen zijn hooggespannen, maar hij vertelt haar 'per ongeluk' dat er toch iets anders speelt.
Bobbies letsel blijkt ernstiger dan verwacht, al is ze vooral bezig met een Instagram-zoektocht naar antwoorden over Lenny's nieuwe vlam. Tot ze plots onderbroken wordt door een ongewenste gast.
De dag van de Balkonsessies! Dat betekent voor Bobbie eindelijk nog eens buitenkomen, en misschien is Lenny er... Maar hoe leuk is feesten in een rolstoel? En wat moet ze doen wanneer Lenny plots wél iemand op zijn Story zet?
Bobbie heeft een nieuwe love interest, frisse energie en een stroom aan dubbelzinnige berichtjes. Isabella stelt voor om meteen met hem af te spreken... overdag. Doen mensen dat echt?
Bobbies online pret kan niet verder af liggen van haar offline somberheid. Door de schijn hoog te houden, valt ze dieper dan ooit tevoren.
Met de hulp van Cathérine slaagt Bobbie er langzaamaan in om zich opnieuw samen te rapen. Daarbij moet ze haar fouten toegeven aan Lou, die echter niet zo vergevingsgezind blijkt te zijn.
Wanneer haar ouders haar komen oppikken om naar het familiefeest te gaan, wordt Bobbie geconfronteerd met haar eigen blinde vlekken.
Bobbie wil zich terug concentreren op haar comics en maakt zich klaar om de 'printergriet' te ontvangen, tot Lou terloops vermeldt dat Isabella op Lenny's Story staat.
Bobbie wil dingen uitpraten met Isabella maar wordt constant onderbroken door onverwachte bezoekers, in haar huis en in haar hoofd. Wanneer ze Isabella uiteindelijk confronteert, is haar reactie op z'n minst gezegd... verrassend.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.