Dubbelspel

Dubbelspel

Laura Vande Kasteele is een gewoon meisje dat ervan droomt het te schoppen tot succesvol fotomodel.

Afleveringen

6 afleveringen

Laura Vande Kasteele werd vroeger gepest, ze heeft er genoeg van en wil de cyberpesters laten zien wat ze waard is. Wanneer Laura een frisse duik wil nemen in de villa die te koop staat, komt de nieuwe eigenaar Vic langs. Hierdoor komt ze te laat op haar eerste draaidag. Ze heeft hierin een kusscène waarbij ze zich niet helemaal op haar gemak voelt.
Laura houdt zich aan haar woord en nu moet Mieke haar helpen. Ondertussen stuurt Vic de naaktfoto's van Laura door naar een mysterieuze vriend. In de kortfilm van Kevin beslissen de leden van de voetbalploeg om een naaktkalender te maken. Laura gaat langs bij Vic om de sleutel van de sauna te lenen. Kevin bespreekt de sauna scene en probeert zijn tegenspeler te overhalen om niet volledig naakt te gaan.
Vic vindt Laura niet terug op sociale media, en begint vragen te stellen. Laura wil zijn twijfels wegnemen door een fakeprofiel aan te maken. Kevin speelt open kaart en bekent aan Mieke dat hij ook iets voor jongens kan voelen. Intussen doet Laura mee aan een fotoshoot bij Vic, hij wil dat Laura meer bloot laat zien. Kevin en Laura nemen een naaktscène op, maar Laura heeft een probleem met Kevin zijn 'enthousiasme'.
Tijdens een tentoonstelling loopt Laura de mysterieuze Pieter tegen het lijf. Laura weet niet of ze Vic nog kan vertrouwen, hij wil dat Laura poseert in lingerie. Laura zoekt een oplossing voor haar leugens en Kevin werkt verder aan zijn kortfilm.
Wat doet Laura nu haar mama de foto's uit haar kast gevonden heeft? Mieke komt te weten dat Laura van huis weggelopen is. Laura gaat bij Vic aankloppen. Kan hij haar rijk en beroemd maken? Wanneer Laura aankomt op de photoshoot, blijkt dat ze naakt zal moeten poseren. Durft ze de stap te nemen? Kevin beseft dat er een belangrijke boodschap achter zijn kortfilm schuilgaat.
In Kevins kortfilm heeft Tijs groot nieuws voor zijn vader. Laura is nog altijd niet teruggekeerd naar huis. Mieke maakt zich zorgen over haar beste vriendin en gaat op zoek. Wanneer haar zoektocht net afgelopen is, krijgt ze een telefoontje van een onbekend nummer. Wanneer Laura Mieke opbelt, stelt ze voor om het allerlaatste audiofragment voor de kortfilm op te nemen. De kortfilm van Kevin is klaar en Laura krijgt een aanbieding die ze moeilijk kan weerstaan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.