Buffy the Vampire Slayer

Buffy the Vampire Slayer

Populaire tienerserie uit de jaren 90 over Buffy Summers, een scholiere die uitverkoren blijkt om vampieren en demonen te verjagen.

Afleveringen

5 afleveringen

5. Beer Bad

Buffy heeft nog steeds gevoelens voor Parker. In een poging om hem te vergeten, besluit ze op café te gaan met vier mannelijke medestudenten. Xander, die er als barman werkt, merkt op dat Buffy veel te veel drinkt. Willow maakt zich zorgen om Oz. Hij lijkt volledig in de ban te zijn van Veruca, een hippe meid die zingt bij een rockband.

6. Wild at Heart

Willow merkt dat Oz en Veruca steeds meer elkaars gezelschap opzoeken. Ze maakt zich zorgen en gaat te rade bij Xander. Van een gesprek met hem wordt ze niet veel wijzer. Bovendien heeft ze het gevoel dat Oz en Veruca een heel speciale band hebben.

7. The Initiative

Buffy vertelt Giles over de mannen die 's nachts zwaargewapend op de campus zag ronddwalen. Giles vraagt Buffy om nogmaals op patrouille te gaan, maar ze wil Willow opbeuren door naar een fuif te gaan. Ondertussen wordt vampier Spike gevangengenomen door mysterieuze, gemaskerde mannen en naar een soort gevangenis gebracht. Reilly beseft dat hij meer voelt voor Buffy dan hij dacht.

8. Pangs

Buffy wil een gezellig Thanksgivingetentje organiseren voor haar vrienden. Maar die plannen dreigen in het water te vallen wanneer Xander toevallig een oude indiaanse geest tot leven wekt en zo heel Sunnydale in gevaar brengt. Spike is ontsnapt uit de handen van Reilly en zijn groep, maar Reilly wil hem het zwijgen opleggen. Spike is al zijn lusten als vampier kwijt door het implantaat. Radeloos klopt hij bij Buffy aan.

9. Something Blue

Spike verblijft nog steeds bij Giles thuis. De vampier is sinds zijn bezoek aan het ondergrondse laboratorium zijn krachten kwijt, maar Giles en Buffy vinden zijn verhaal over het labo bijzonder ongeloofwaardig. Willow voelt zich nog steeds heel triest door van het vertrek van Oz. In een moment van diep verdriet spreekt ze een spreuk over zichzelf uit waardoor alles wat ze zegt waarheid wordt.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.