Yellowjackets

Yellowjackets

Een getalenteerd meisjesvoetbalteam uit New Jersey stort op weg naar een belangrijke wedstrijd in Seattle neer in de wildernis van Canada, waar ze vervolgens negentien maanden moeten zien te overleven. 25 jaar later haalt het verleden de overlevenden in. Wat is er precies gebeurd in de wildernis?

Afleveringen

5 afleveringen

Crystal ontdekt een geheim van Misty en bekoopt dat met haar leven. Shauna en Tai raken verdwaald in een sneeuwstorm en gebruiken de meditatietechnieken van Lottie om hun weg naar het kamp terug te vinden. Javi weigert met het team te praten en vertelt Ben dat zijn 'vriend' niet wilde dat hij terugkeerde. Natalie en Lottie spelen een spelletje.

6. Qui

Travis en Lottie maken een altaar en plaatsen er offers op. Shauna krijgt een black-out tijdens haar bevalling. Misty overweegt om zich aan te sluiten bij een tributeband. Shauna en Callie worden ondervraagd door de politie.

7. Burial

Shauna rouwt om haar doodgeboren kind en Jackie. Misty keert terug naar de plek waar Crystal stierf, maar kan haar lichaam nergens meer vinden. Vervolgens probeert ze te voorkomen dat Ben zelfmoord pleegt. Shauna slaat Lottie bewusteloos, terwijl iedereen in shock toekijkt. Van heeft schokkend nieuws voor Taissa.

8. It Chooses

Iedereen worstelt met hallucinaties en paranoia. Taissa suggereert dat ze een andere manier van overleven moeten zien te vinden. Wanneer Natalie geofferd dreigt te worden, grijpt Travis in waardoor ze kan ontsnappen.
De groep brengt Javi's lichaam naar de hut. Lottie wijst Natalie aan als nieuwe leider. Tijdens de nacht wordt hun hut in brand gestoken. Walter vergiftigt Kevyn en werkt samen met Jeff om hem te laten opdraaien voor een samenzwering.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.