Burger House

Burger House

There's a new restaurant in town... En 8 jonge bekende gezichten zijn in charge. Zonder zaalervaring. Zonder kookervaring. Maar wel vol energie om geld in te zamelen voor JEZ! En dan is experience overrated, toch?

Afleveringen

8 afleveringen

Slagen onze 8 bekende jongeren erin om hun Burger House op 1 dag klaar te krijgen voor de opening? Volgens Loïc is het praktisch onmogelijk om de volledige menu in 1 dag voor te bereiden. Ze zullen dus alles op alles moeten zetten.
Vandaag verwelkomen we onze eerste klanten in de Burger House. Zal het hun lukken om de volledige menu te serveren? Ook het bezoek van Kamal brengt extra stress in de groep.
Na de chaos van gisteren hopen de uitbaters van de Burger House vandaag op een vlotte shift. Ze gaan op bezoek bij de concurrentie om hun burgers te vergelijken en ze komen tot een verrassende uitkomst.
Nu ze al enkele dagen open zijn stuurt Loïc een belangrijke chef naar de Burger House om de menu te komen proeven. Zijn ze gebuisd of wordt het een glansrijke beoordeling? De mama van Gerben heeft ook nog een een prank in petto die voor de nodige vertraging zal zorgen tijdens de shift.
Een nieuwe shift brengt ook nieuwe problemen. Zullen de aanpassingen van Loïc zwaar doorwegen op de workflow? Voor de heisa opnieuw begint gaan ze alvast een middagje herbronnen in de wellness om de moraal op te krikken.
Gerben en Jamie-Lee gaan op zoek naar een pikante saus voor de JEZ! Burger, daar ondergaan ze een echte 'torturetest'. Wie van hun 2 kan nu het beste tegen pikant? Later ondervinden ze dat het vlees op is en ze dringend naar slager moeten bellen voor extra vlees. Halen ze het om op tijd hun burgers te kunnen bakken?
De uitbaters van Burger House zorgen niet alleen in hun restaurant voor de ultieme experience maar ook ver daarbuiten. Vandaag is het ook de enige echte bite off challenge. Is het Jamie-Lee of Gerben die met de eer gaat lopen?
Het einde is in zicht! De uitbaters van de Burger House zetten nog 1 keer alles op alles om hun klanten de beste service ooit te geven. Ze sluiten met een voldaan gevoel een week van hard werken af. We komen ook te weten wat al deze inspanningen opgeleverd hebben.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.