Nieuw seizoen Vanaf 4 december
Drop Off

Drop Off

Gedropt op een onbekende plek: geraken Francisco Schuster en Charlotte Sieben op tijd terug in Drop Off?

Afleveringen

10 afleveringen

Arno en Gerben beginnen aan het avontuur van hun leven: gedropt worden op een onbekende locatie in Europa. En de start van die mega dropping loopt net iets anders dan ze hadden verwacht.
Arno en Gerben worden gedropt op hun onbekende bestemming. Daar start hun avontuur: op 10 dagen tijd én zonder geld terug in België geraken. En laat ons eerlijk zijn: de eerste kilometers zijn de belangrijkste.
Arno en Gerben hebben vandaag maar één doel: Bulgarije zo snel als mogelijk verlaten. En het zou wel eens hun geluksdag kunnen worden. Of toch niet?
Arno en Gerben gaan razendsnel vooruit. Na een goeie eerste nacht in Servië en wat goeie tips van ervaren lifters trekken ze met een Turkse trucker helemaal richting Kroatië. Maar een slaapplaats vinden midden in de nacht lukt hen dat ook zo vlot?
Na een woelige nacht ergens in een brak gebouw in Kroatië trekken Arno en Gerben richting de kust. Tijd om even wat te ontspannen en hun batterijen op te laden. Genieten van zon, zee, strand en een nachtelijk onweer.
Arno en Gerben verlaten de Kroatische kust en trekken richting het triestigste dropje van Italië. Al moeten ze dan we eerst de weg vinden natuurlijk!
Arno en Gerben ontdekken dat liften in Italië illegaal is en willen dus zo snel als mogelijk richting Oostenrijk. Land van wandelen, dure hotels en gelukkig ook van heel lieve mensen.
Arno en Gerben brachten de nacht door bij de sympathiekste vrouw van Oostenrijk. En mochten daar zelf langer in bed blijven liggen. Helemaal fris vertrekken ze richting Duitsland.
Arno en Gerben vertrekken vol goeie moed richting Frankfurt, maar dan steekt een vrouw een serieus stokje tussen de deur. Eindresultaat: een bezoekje aan het politiekantoor.
Arno en Gerben beginnen België te ruiken. Maar halen ze vlotjes de eindmeet, dat is nog maar de vraag.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.