Camille, welkom in mijn leven

Camille, welkom in mijn leven

Een unieke blik in het leven van Camille

Afleveringen

11 afleveringen

Het was een zot jaar, zoals Camille het zelf zegt. Bovenop alle tv-programma's en optredens heeft ze ook de nummers voor haar tweede solo-album geschreven en opgenomen. En nu mag Camille eindelijk SOS voorstellen, aan de pers en vooral aan al haar fans over heel Vlaanderen. Om overal op tijd te geraken zit er maar één ding op: de helikopter nemen!
Camille is echt geboren en getogen in Wevelgem. Vandaag maakt ze een trip down Memory Lane. Op zolder haalt ze haar favoriete poppen boven, Barbies, de inspiratiebron voor haar show in de Lotto Arena. En samen met haar mama duikt Camille in een doos met schoolspulletjes. Waardoor ze op het idee komt om nog eens door haar lagere school te dwalen. Waar ze het uitmaakte met haar eerste vriendje...
Bij een hit hoort een videoclip. Vandaag laat Camille je achter de schermen meekijken naar de opnames voor Geen tranen meer over. Ze leert je haar team kennen, van stylist over make-up artiest tot fotograaf. Ze laat je zien hoe een scène gerepeteerd wordt en er dan uitziet op je scherm. En ze mag zich uitleven in een dol kussengevecht. Hard werken, zo'n videoclip opnemen, maar ook big fun!
Familie is heel erg belangrijk voor Camille. Natuurlijk haar mama en haar papa, maar ook haar oma's en opa's. Oma Lut is jammer genoeg overleden, midden in de drukke festivalzomer. Vandaag gaat Camille op bezoek bij opa Pierre, die haar piano leerde spelen. En aan oma Agnes en opa André laat ze zien welke split ze al zingend moet aankunnen in de Lotto Arena.
Zingen doet Camille overal graag, maar aan zee is toch nog dat tikje vrolijker. Alleen maar lachende kindergezichtjes en ontspannen mama's en papa's. Dan mogen eindigen op het unieke podium van TOTZ is de slagroom op de wafel. En als extra kers kan Camille nog bijkletsen met andere Vlaamse toppers, die fans van haar blijken te zijn!
Camille leeft momenteel niet alleen op een roze wolk maar ook meer en meer tussen de sterren. Vandaag zeker, want ze gaat samen met haar mama op bezoek bij Maria, haar super lieve astrologe. Die heeft altijd wel goede raad. En daarna gaat Camille op zoek naar mineralen die schitteren als sterren, om haar verzameling aan te vullen.
Als klein meisje al zag Camille haar mama in de weer met naald en draad en patronen. Toen is het zaadje van het modebewustzijn en de stylingpassie geplant en dat is dit jaar uitgegroeid tot een eerste volwaardige plant: een eigen kledingcollectie. Camille laat je zien hoe dat gaat, van eerste ideeën tot de fotoshoot.
Een van de onverwoestbare paradepaardjes van vtm is ongetwijfeld Familie. Camille vindt het dan ook een hele eer dat haar liedje Kleur gekozen werd als nieuwe generiekmuziek. In dit filmpje zie je niet alleen hoe Camille de choreografie op het nummer oefent en danst, maar ook hoe de videoclip met de topcast van Familie opgenomen werd. Met Camille in een onverwachte rol...
Tijdens een optreden danst en rent Camille anderhalf uur lang van links naar rechts over het podium, ze doorkruist de hele zaal en ze gaat ook nog eens de lucht in. En al die tijd moet ze feilloos blijven zingen, zonder buiten adem te geraken. Camille laat het harde werk zien dat nodig is om topfit te blijven. En wanneer ze niet aan het lopen, boksen of squattenis, doet Camille weinig liever dan zich opmaken.
De dag van Camilles eerste show nadert nu snel. Samen met choreograaf Tommy en de dansgroep oefent Camille 7,5 uur per dag alle choreografieën. Hard werk, maar als ze mag zingen en dansen wordt Camille blij. En dat ze van styling houdt, weten we ook al. Tijdens de show wisselt Camille maar liefst 7 keer van outfit. Alle kostuums worden nog een laatste keer gepast om zeker te zijn dat alles lekker zit en er fantastisch uitziet.
Bijna showtime. Het hele team is neergestreken in de Lotto Arena. Nu komt alles samen: choreografie, licht, projecties, outfits, ... De hele show wordt echt minuut per minuut doorgenomen en gerepeteerd. En in heel dat indrukwekkende samenspel voelt Camille zich als een vis in het water. Ze geniet met volle teugen. En dat kan omdat ze al haar medewerkers volledig vertrouwt. Op naar de eerste SOS-show!
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.