Camping Coppens

Camping Coppens

Met een camera in de hand - en af en toe wat hulp van een cameraploeg - gunnen Staf Coppens en zijn gezin iedereen een blik op de mooie, maar soms ook moeilijke momenten in hun paradijs in Zweden.

Afleveringen

6 afleveringen

Het is winter in Zweden en we vallen binnen bij het gezin Coppens op een doordeweekse ochtend. Beau en Nora zijn al echte tieners en voelen zich ondertussen helemaal thuis in het hoge Noorden maar vooral ook in hun middelbare school. De camping ligt momenteel in een winterslaap maar samen met Staf en Monique ontdekken we hun nieuwste dromen voor Camp Grinsby.
In het ondergesneeuwde Zweden neemt Staf iedereen deze week mee in hun mooiste, maar ook moeilijkste momenten van de afgelopen wintermaanden. Zo beleven we een nieuwe mijlpaal in de schaatsavonturen van Nora maar nemen we ook afscheid van een trouwe viervoeter uit het gezin Coppens. Hun glampingdroom kent nog enkele uitdagingen en voor haar 70ste verjaardag trakteer Staf zijn mama Agnes op een onvergetelijke trip naar Lapland.
De lente is aangebroken in Zweden en in hun favoriete seizoen gaat het gezin Coppens nieuwsgierig op zoek naar wilde dieren in de bossen rond Camp Grinsby. Om beren te spotten, moet Staf echter naar het noorden trekken en maakt hij daarom tijd voor een roadtrip met Beau. Samen trekken ze naar het bergachtige Lofsdalen waar neef en natuurgids Steven hen meeneemt naar de echte wildernis.
De camping gaat open voor het grote publiek. Beau en Nora beleven hun laatste schooldag en kunnen eindelijk beginnen aan de langverwachte zomervakantie. Staf krijgt bezoek van enkele buitengewone kerels uit een buitengewone school en vorige eigenaar Anders zorgt voor wat welgekomen afleiding: hij zoekt een copiloot voor de aankomende rallywedstrijd van Årjäng.
Het is hoogseizoen en Staf ontvangt heel wat bijzondere gasten op Camp Grinsby. Zo heeft een jeugdkamp de tijd van hun leven en worden via Make-A-Wish unieke dromen waargemaakt. Ook broer Mathias komt een weekje logeren met zijn kinderen. De nieuwe glampingtenten worden officieel ingehuldigd. Tijdens hun zoektocht naar leuke decoratie krijgen de papamopjes van Staf maar weinig gehoor en de eerste ‘bekende’ glampers moeten voor hun verblijf wel iets over hebben. Er is ook minder prettig nieuws: er is iets aan de hand met de oudste viervoeter van het gezin Coppens, Luna.
Het zomerseizoen loopt stilaan op zijn einde, maar het rustige campingleven wordt abrupt onderbroken door storm Hans die over heel Scandinavië raast. Staf verdiept zich in de oorsprong van Camp Grinsby en achterhaalt dat de kampeerplaats ooit vanuit de lucht ontdekt is. Een ideaal moment om broer en piloot Maarten in te schakelen en hun favoriete plekje in Zweden vanop ongekende hoogte te bewonderen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.