Camping Coppens

Camping Coppens

Met een camera in de hand - en af en toe wat hulp van een cameraploeg - gunnen Staf Coppens en zijn gezin iedereen een blik op de mooie, maar soms ook moeilijke momenten in hun paradijs in Zweden.

Afleveringen

4 afleveringen

Exact één jaar geleden kondigden Staf Coppens en zijn gezin groot nieuws aan. Ze zouden hun hele hebben en houden naar Zweden verhuizen, om daar een eigen camping midden in de natuur te openen. Hoe hebben Staf en Monique hun eerste drukke zomer op Camp Grinsby beleefd? Welke obstakels hebben ze samen moeten overwinnen? Hoe brachten Beau en Nora de grote vakantie door?
Staf Coppens, Monique en kinderen Beau en Nora hebben hun eerste zomer achter de rug op hun camping in Zweden. Hoe is het hen vergaan in die periode?
Neven Tom en Dieter Coppens brengen een zomers bezoek aan Camp Grinsby. Ze worden meteen ingeschakeld als 'professionele' wespennest verdelgers, tot groot jolijt van de meegereisde kinderen. Staf ontvangt ook een 70-koppig Vlaams orkest op Camp Grinsby. Ze komen er op eigen initiatief een optreden geven met een aangepast - Zweeds - repertoire.
Het hoogseizoen op de camping loopt stilaan ten einde. Staf en Monique kunnen terugblikken op een eerste, geslaagde zomer. En dat moment wil Staf laten vereeuwigen met een tatoeage. Het einde van de zomer betekent ook dat Beau en Nora terug naar school moeten. Daarom verhuist het gezin Coppens terug van het zomerhuisje op de camping naar hun eigen huis.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.