D5R

D5R

In D5R gaan we hand in hand door het leven met de vijf beste vrienden: Wout, Kyra, Leyla, Vincent en Amber.

12 afleveringen

De vijf vrienden zijn vertrokken op ski-reis, maar het busje wordt tegengehouden door de politie. Wanneer Kyra en Vincent ontdekken dat Amber iets verbergt voor hen komt hun reis in gevaar.
Wout en Amber gaan terug naar hun ouders in Vilvoorde. Wout heeft nog altijd niet verteld aan zijn vader dat hij gestopt is met studeren. Leyla bereidt zich voor op haar eerste date met Kobe.
De punten komen online, Amber is niet tevreden en Wout moet zijn leugen bekennen aan zijn vader. Kyra haar lessen zijn terug gestart, ze ziet haar docent Steven terug. Leyla geniet van haar nieuwe liefde.
De vrienden hebben allemaal een romantische avond gepland. Kyra gaat bij Steven eten. Leyla en Kobe kijken samen een film. De laatste avond van Wout in Gent loopt niet zoals gepland. Vincent begint geld in te zetten op weddenschappen.
Terwijl Wout op zoek gaat naar een job in Vilvoorde verdient Vincent veel geld met zijn weddenschappen. Hij trakteert zijn vrienden op een feestje in de Overpoort, waar Wesley onverwacht opduikt.
Leyla maakt verdere plannen met Kobe. Kyra krijgt minder nieuws en laat zich helemaal gaan op een avondje uit. Gelukkig zijn Wout en Amber er om haar te beschermen.
Amber en Wout zorgen samen voor Kyra die te veel gedronken heeft. Vincent verliest steeds meer geld en zwijgt hierover tegen Jonas en de vrienden. Leyla ontmoet iemand nieuws uit een onverwachte hoek.
Vincent wordt steeds meer gefrustreerd door zijn geldproblemen en verliest zijn controle. Kyra krijgt sms'en uit een onverwachte hoek en ook Wout krijgt goed nieuws van zijn vader.
Vincent biedt zijn excuses aan Leyla aan, maar werkt zichzelf alleen maar verder in de problemen. Kyra gaat verder in op de sms'en die ze krijgt. Wanneer Britt weeral vroeg weg moet uit het café, blijven Wout en Amber met twee achter.
Vincent heeft weinig aandacht voor de problemen van Wout. Kyra loopt in shock weg uit de les en zoekt de confrontatie op met Steven. Wout probeert met Britt te praten maar ze maakt geen tijd voor hem.
Kyra vertrekt uit Gent, Vincent weet niet meer hoe hij zijn problemen kan oplossen. Britt is eindelijk openhartig tegen Wout, maar hij kan nog steeds niet vertellen wat er gebeurd is.
De vrienden gaan Kyra opzoeken in Vilvoorde. Ze ontdekt door wie ze gecatfisht is. Vincent biecht zijn problemen op aan Wout en Jonas. Hij besluit om Wesley op te zoeken en een andere oplossing te vinden.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.