Dawson's Creek

Dawson's Creek

Een hecht groepje vrienden groeit op in het kleine kuststadje Capeside in Massachussetts. Ze delen lief en leed, maar ondervinden ook dat volwassen worden niet zonder slag of stoot gaat en dat vriendschappen hierdoor onder druk komen te staan.

Afleveringen

5 afleveringen

1. Like a Virgin

Dawson keert terug naar Capeside nadat hij samen met zijn moeder de zomer doorbracht in Philadelphia. Bij zijn terugkeer wordt hij door Pacey aangespoord om zijn ruzie met Joey bij te leggen en hun relatie nieuw leven in te blazen, maar Dawson is niet zo zeker of hij dit wel wil.

2. Homecoming

Dawson ontdekt dat Eve bij hem op school zit en dat ze hem helemaal ziet zitten. Eve maakt er immers geen geheim van dat ze met hem in bed wil duiken. Terwijl Dawson zich voorbereidt op zijn allereerste seksuele ervaring, hoopt Pacey zijn vriendin Andie te verrassen door een dag eerder dan afgesproken naar de psychiatrische instelling te reizen waar ze de zomer heeft doorgebracht.

3. None of The Above

Dawson en zijn vrienden hebben de handen vol: terwijl ze proberen te wennen aan de ingrijpende veranderingen in hun liefdesleven, moeten ze zich voorbereiden op een belangrijk examen dat hun verdere toekomst zal bepalen. Dawson wordt in verleiding gebracht door Eve, die hem vooraf reeds een exemplaar van de test in de handen duwt.

4. Home Movies

Dawson krijgt de kans om een nieuwsreportage voor een nationale televisiezender te maken. Hij besluit een documentaire te maken over Jack, de allereerste homoseksuele footballspeler in de geschiedenis van Capeside High. Zijn vader Mitch is minder opgezet met dit plan.

5. Indian Summer

Dawson gaat op zoek naar Eve en probeert haar ware identiteit te achterhalen. Dat blijkt niet zo eenvoudig: niemand in Capeside lijkt haar echt goed te kennen. Hij is echter vastberaden dit mysterie te ontsluieren en schakelt de hulp in van Paceys broer Doug.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.