De Funnie Show

De Funnie Show

Dagelijkse show die afwisselend wordt gepresenteerd door Kaztaars Arne, Olga, Bab en Femme. De vier Kaztaars geven in de show Funnies weg aan zoveel mogelijk mensen. Zowel thuis als in de studio kunnen deze Funnies worden gewonnen.

Afleveringen

65 afleveringen

De eerste week is een voorproefje op wat volgt in het gloednieuwe seizoen van 'De Funnie Show', met leuke filmpjes van o.a. knutselkaztaar Ruth, goochelkaztaar Jahon, de Noodman en Ruimtebeesten.
De eerste week is een voorproefje op wat volgt in het gloednieuwe seizoen van 'De Funnie Show', met leuke filmpjes van o.a. knutselkaztaar Ruth, goochelkaztaar Jahon, de Noodman en Ruimtebeesten.
De eerste week is een voorproefje op wat volgt in het gloednieuwe seizoen van 'De Funnie Show', met leuke filmpjes van o.a. knutselkaztaar Ruth, goochelkaztaar Jahon, de Noodman en Ruimtebeesten.
De eerste week is een voorproefje op wat volgt in het gloednieuwe seizoen van 'De Funnie Show', met leuke filmpjes van o.a. knutselkaztaar Ruth, goochelkaztaar Jahon, de Noodman en Ruimtebeesten.
Kaztaar Arne ontvangt knutselkaztaar Ruth in de studio om samen te knutselen rond het thema 'Terug naar school'. Daarnaast toont ze op dinsdag ook altijd leuke filmpjes van de Noodman, de Keukengeheimen van goochelkaztaar Jahon en de spelletjes 'Wselfie', 'Mop of Mot' en de Rollercoasterquiz.
Iedere week ontvangt de Kaztaars een bekende Vlaming in de studio. Deze keer verwelkomt Kaztaar Arne de zanger van Bandits: Jasper Publie. Daarnaast komt ook Knutselkaztaar Ruth weer langs. Voortaan is ze immers elke woensdag van de partij om te knutselen voor 'het ultieme verjaardagsfeest'. Uiteraard maakt Arne ook tijd voor spelletjes en leuke filmpjes, zoals Gunter en Jurgen en Ruimtebeesten.
Vandaag krijgt Kaztaar Arne het gezelschap van twee getalenteerde jongemannen die professionals zijn in de erkende Olympische discipline 'ultimate frisbee'. De frisbeeërs komen tonen wat ze waard zijn in hun sport. Uiteraard heeft Arne ook nog meer leuke filmpjes en spelletjes in petto.
Vandaag krijgt Kaztaar Arne het gezelschap van twee getalenteerde jongemannen, want ze krijgt twee professionals in de erkende Olympische discipline 'ultimate frisbee' over de vloer. De frisbeeërs komen tonen wat ze waard zijn in hun sport. Uiteraard heeft Arne ook nog meer leuke filmpjes en spelletjes in petto.
Kaztaar Arne verwelkomt Jeff Peeters uit Mechelen in de studio. Die heeft het wereldrecord '100 meter met de zwaarste fiets rijden' verbroken. In 'De Funnie Show' probeert Jeff zijn eigen record te verbreken. Verder speelt Arne het WSelfie-spel, toont hij filmpjes van onder meer de Noodman en komt ook knutselkaztaar Ruth langs.
Vandaag krijgt Kaztaar Arne opvallend bezoek: de brandweer van Gent komt langs, want ze worden in het nieuwe vtm-programma 'Helden van Hier: Door het Vuur' gevolgd tijdens hun werk. De brandweermannen vertellen Arne meer over hun spannende job en over hoe je brandweerman kan worden. Uiteraard toont Arne ook toffe filmpjes en speelt hij leuke spelletjes, waaronder de Rollercoasterquiz.
In deze aflevering krijgt Kaztaar Arne bezoek van de 15-jarige Nelles uit Duffel. Hij wil het hoogste reuzenrad ter wereld bouwen in K'Nex. Arne heeft ook filmpjes in petto van de Noodman, Keukengeheimen van Jahon en het WSelfie-spel.
De Kaztaar ontvangt vandaag Energetic Giants uit Halle. Deze meisjes werden tweede tijdens het WK hiphop in Glasgow en komen hun kunnen tonen in de studio. Bovendien blikken we terug op de tweede uitzending van 'K3 zoekt K3 met Jasper Publie', zien we leuke filmpjes van onder andere Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit Koning Lou - en is er tijd voor leuke spelletjes waaronder de Rollercoasterquiz.
Vandaag komt Maarten Vancoillie van Qmusic langs. Hij speelt mee in een nieuwe film en komt daar graag wat meer over vertellen. Verder speelt de Kaztaar weer het WSelfie-spel en is er tijd voor nog meer leuke filmpjes.
Jasper Publie sprak het stemmetje in van Gus in de gelijknamige nieuwe animatiefilm. Daarover komt hij vandaag graag wat meer vertellen in 'De Funnie Show'. De Kaztaar maakt uiteraard ook tijd voor leuke filmpjes van onder andere Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit 'Koning Lou' - en de Rollercoasterquiz.
Vandaag verwelkomt onze Kaztaar acteur Jelle Florizoone in de studio. Hij speelt sinds deze week immers de rol van Guido in 'Familie'. Bovendien zijn er filmpjes van de Noodman, Keukengeheimen van Jahon en het WSelfie-spel.
Vandaag ontvangt de Kaztaar van dienst de zevenjarige Daan. Hij heeft een heleboel gekke dieren thuis en brengt zijn luipaardgekko mee naar de studio. Bovendien blikken we terug op de tweede uitzending van 'K3 zoekt K3 met Jasper Publie', zien we leuke filmpjes van onder andere Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit Koning Lou - en is er tijd voor leuke spelletjes waaronder de Rollercoasterquiz.
De centrale gasten vandaag zijn de twee zusjes Lore en Liesl. Ze komen langs naar aanleiding van werelddovendag nu zaterdag, want Liesl is doof sinds haar geboorte. De hele aflevering zal speciaal vertolkt worden in gebarentaal. Verder speelt de Kaztaar weer het WSelfie-spe en is er tijd voor nog meer leuke filmpjes.
Vandaag ontvangt de Kaztaar de jongensgroep Boycode. Ze zijn te gast naar aanleiding van hun nieuwe single die ze in primeur komen voorstellen. De jongens gaan binnenkort ook optreden in Japan en China en dus test de Kaztaar alvast hun vertrouwen en Japanse kennis. Uiteraard is er ook tijd voor leuke filmpjes van onder andere Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit Koning Lou - en de Rollercoasterquiz.
Ook vandaag is de zevenjarige Daan te gast in de studio. Daan heeft een heleboel gekke dieren thuis en vandaag brengt hij zijn koningspython mee. Bovendien zijn er nog meer filmpjes van onder meer de Noodman, Keukengeheimen van Jahon en het WSelfie-spel.
Kaztaar Arne krijgt vandaag professioneel skydiver Jeroen over de vloer. Hij doet dit bij Hayabusa,een team van defensie België dat in 2014 wereldkampioen skydiven werd. Bovendien zien we leuke filmpjes van onder andere Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit Koning Lou - en is er tijd voor leuke spelletjes waaronder de Rollercoasterquiz.
Vandaag is de 19-jarige Akan Verhoeven uit Heist-op-den-Berg te gast bij Kaztaar Arne. Akan werd in september wereldkampioene klimmen bij de junioren. Ze komt vertellen over klimmen en bovendien test Arne haar krachten in de studio. Verder speelt Arne ook het WSelfie-spe en is er tijd voor nog meer leuke filmpjes.
Kersverse Qmusic-presentator Sam De Bruyn komt Kaztaar Arne vergezellen in de studio. Samen spelen Sam en Arne een muziekquiz en verder geeft Sam een rondleiding bij Qmusic. Uiteraard is er ook tijd voor leuke filmpjes van onder andere Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit Koning Lou - en de Rollercoasterquiz.
Vandaag zijn er twee centrale gasten: Cosimo en Chloé, twee kinderen die in de jury zaten bij de audities van K3 zoekt K3. Samen vertellen ze hoe het is om in de jury te zitten én spelen ze ook eventjes jury van De Funnie Show terwijl ze oordelen over grappige filmpjes van onder meer de Noodman en Keukengeheimen van Jahon.
Kaztaar Bab heeft de eer om Kenny Belaey te verwelkomen in de studio. Hij is meervoudig wereldkampioen trialbike en komt een ongelooflijke stunt toelichten. Bovendien blikt Bab ook vooruit op de eerste aflevering van 'Kattenoog' en kondigt ze een nieuw spel aan: Klasbak.
Kaztaar Bab krijgt Chloë Daxhelet over de vloer. Chloë is 14 jaar, komt uit Gent en speelt een van de hoofdrollen in de langspeelfilm 'Café Derby'. Hoe dat allemaal gekomen is, komt ze in de studio vertellen. Bab maakt ook tijd voor Knutselkaztaar Ruth, het WSelfie-spel en een filmpje van De Noodman.
Vandaag ontvangt Kaztaar Bab Sisters Only, een meidengroep met als leden de drie Vlaamse zussen Anke, Femke en Ymke. Daarnaast toont Bab leuke filmpjes van onder anderen Gunter en Jurgen - de twee knettergekke kerels uit 'Koning Lou' - en is er tijd voor leuke spelletjes, zoals de Rollercoasterquiz.
Kaztaar Bab krijgt bezoek van hondentrainster Lindsey De Bolster. Zij laat haar hond verschillende kunstjes doen in de studio. Daarnaast speelt Bab het WSelfie-spel en toont ze filmpjes van De Uil en Keukengeheimen van Jahon.
Kaztaar Bab ontvangt vandaag 'De Beestige Bende'. De leden Jessie Decaluwe, Jean Bosco Safari en Marijke Macken komen hun nieuwe boeken voorstellen: luisterboeken met cd waarop het verhaal uit het boek verteld wordt en met een liedje over het verhaal. Bovendien komen Lore en Julie in de 'game-rubriek' een nieuw spelletje testen voor de Nintendo 3DS, speelt Bab het klassenspel 'Klasbak' en toont ze filmpjes van onder meer Gunter en Jurgen en Ruimtebeesten.
Kaztaar Bab verwelkomt schrijver Marc de Bel in de studio. Hij komt langs naar aanleiding van zijn 150ste boek. Daarnaast speelt Bab het WSelfie-spel, toont ze filmpjes van onder meer de Noodman én krijgt ze ook bezoek van knutselkazataar Ruth, die samen met de kijkers weer een leuk knutselwerkje maakt.
Kattenoog-acteurs Nathan Naenen en Emma Verlinden zijn te gast bij Kaztaar Bab. De twee - die de rollen spelen van cameraman Boris en co-host Daphne - komen samen vertellen over de nieuwe VTMKZOOM-reeks. Verder toont Bab weer heel wat leuke filmpjes en speelt ze de rollercoasterquiz.
Kaztaar Bab krijgt opnieuw bezoek van hondentrainster Lindsey De Bolster. Zij laat haar hond verschillende kunstjes doen in de studio. Daarnaast speelt Bab het WSelfie-spel en toont ze filmpjes van De Uil en Keukengeheimen van Jahon.
De hele week lang staat De Funnie Show in het teken van 'Dag van de Jeugdbeweging' op vrijdag 23 oktober 2015. Kaztaar Olga trekt er een hele week lang op uit en gaat op stap met verschillende jeugdbewegingen. Vandaag gaat ze langs bij Scouts den 2 in Antwerpen en bij KSA Tienen.
De hele week lang staat 'De Funnie Show' in het teken van de Dag van de Jeugdbeweging op vrijdag 23 oktober. Kaztaar Olga trekt er een hele week lang op uit en gaat op stap met verschillende jeugdbewegingen. Vandaag gaat ze langs bij Eenheid de Jolle (FOS) in Oostende en bij Jeugd Rode Kruis (JRK) in Genk.
De hele week lang staat 'De Funnie Show' in het teken van de Dag van de Jeugdbeweging op vrijdag 23 oktober. Kaztaar Olga trekt er een hele week lang op uit en gaat op stap met verschillende jeugdbewegingen. Vandaag gaat ze langs bij de Chiro van Heist en bij JNM Hageland Zuiderkempen en Leuven.
De hele week lang staat 'De Funnie Show' in het teken van de Dag van de Jeugdbeweging op 23 oktober. Vandaag gaat Kaztaar Olga langs bij de zeescouts van Antwerpen en bij jongerenpastoraal IJD Nationaal in Gent.
Olga ontvangt Dimitri Leue en Tom Schoonooghe in de studio. Samen hebben ze het boek 'Cowboyter' uitgebracht, het verhaal van Joppe die geen kabouter meer wil zijn en ervan droomt om cowboy te worden. Dat boek komen ze voorstellen naar aanleiding van de Boekenbeurs. Bovendien speelt Olga het klassenspel 'Klasbak' en toont ze filmpjes van onder meer Gunter en Jurgen en Ruimtebeesten.
Olga stelt het Kattenoogboek voor en geeft alvast een voorsmaakje van wat er vanavond in 'Kattenoog' zal gebeuren. Daarnaast komen Lore en Julie in de game-rubriek een nieuw spelletje testen voor de Nintendo 3DS, komt knutselkaztaar Ruth langs om te knutselen met de kijkers en speelt Bab het WSelfie-spel.
Olga verwelkomt niemand minder dan de Britse muzikant Taylor Jones in de studio. De 19-jarige Taylor vertoeft tegenwoordig in België en is op zijn 16de gestart met het maken van muziek. Verder speelt Olga de Rollercoasterquiz en toont ze leuke filmpjes van onder meer De Noodman.
Kaztaar Olga krijgt bezoek van hondentrainster Lindsey De Bolster. Zij laat haar hond verschillende kunstjes doen in de studio. Daarnaast speelt Olga het WSelfie-spel en toont ze filmpjes van De Uil en Keukengeheimen van Jahon.
Dagelijkse show die afwisselend wordt gepresenteerd door Kaztaars Arne, Olga en Bab. Een prettig gestoorde show vol fun en plezier met knutselaars, goochelaars en superhelden in spe. Bovendien ontvangen de Kaztaars elke dag een gast in de studio en worden er Funnies weggegeven.
Dagelijkse show die afwisselend wordt gepresenteerd door Kaztaars Arne, Olga en Bab. Een prettig gestoorde show vol fun en plezier met knutselaars, goochelaars en superhelden in spe. Bovendien ontvangen de Kaztaars elke dag een gast in de studio en worden er Funnies weggegeven.
Een prettig gestoorde show vol fun en plezier met knutselaars, goochelaars en superhelden in spe. Bovendien ontvangen de Kaztaars elke dag een gast in de studio en worden er Funnies weggegeven
Een prettig gestoorde show vol fun en plezier met knutselaars, goochelaars en superhelden in spe. Bovendien ontvangen de Kaztaars elke dag een gast in de studio en worden er Funnies weggegeven
Vandaag worden de plezierigste filmpjes en spelletjes op een rijtje gezet in een overzicht van het beste uit een hele week lang 'De Funnie Show'.
Olga krijgt bezoek van Daan, een jongen uit de lagere school die verzot is op dieren. Hij neemt twee biggetjes mee naar aanleiding van het nieuwe VTMKZOOM-programma 'Beestig'.
Mentissa, de winnares van het vorige seizoen van 'The Voice Kids' komt op bezoek bij Olga. Ze is te gast naar aanleiding van het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids', dat op vrijdag start, en brengt een stukje van haar nieuwe single 'De laatste keer'.
Tijl Kerckhove is 17 jaar en komt uit de Kempen. Hij won het Belgisch kampioenschap goochelen voor junioren en komt Bab verbazen met zijn trucs.
Vandaag worden de plezierigste filmpjes en spelletjes op een rijtje gezet in een overzicht van het beste uit een hele week lang 'De Funnie Show'.
Een prettig gestoorde show vol fun en plezier met knutselaars, goochelaars en superhelden in spe. Bovendien ontvangen de Kaztaars elke dag een gast in de studio en worden er Funnies weggegeven
Slongs Dievanongs komt langs bij Olga om te praten over 'The Voice Kids', waar ze voor de eerste keer coach is. De Antwerpse zangeres komt ook over haar gloednieuwe Radio Oorwood-cd praten, waarmee ze de natuur in de aandacht wil brengen.
Olga krijgt opnieuw bezoek van dierenexpert Daan, die deze keer een Afrikaanse reuzenslak meebrengt.
Naar aanleiding van het gloednieuwe programma 'Beestig!' komen Bab en Joke langs in de studio met een pasgeboren kalfje.
Olga krijgt bezoek van Zita Paulussen, de jongste deelneemster van het tweede seizoen van 'The Voice Kids'. Ze vertelt over haar deelname aan het programma en zingt een stukje van haar auditie.
Een prettig gestoorde show vol fun en plezier met knutselaars, goochelaars en superhelden in spe. Bovendien ontvangen de Kaztaars elke dag een gast in de studio en worden er Funnies weggegeven
De 11-jarige Lucas vertelt over zijn Rode Neuzen Actie waarbij hij meer dan 300 euro ophaalde door ballonnen te vouwen. Bab presenteert naar aanleiding van 'Total Loss in het Bos' in een wel heel speciale outfit.
De zevenjarige dierenspecialist Daan brengt naar aanleiding van 'Beestig!' een Vlaamse Reus mee naar de studio.
De 12-jarige Anneleen neemt voor de tweede keer deel aan 'The Voice Kids'. Vorig jaar sneuvelde ze in de Blind Auditions, maar dit jaar hoopt ze zich opnieuw te bewijzen en verder te geraken.
'De Funnie Show' blikt terug op het afscheidsfilmpje van Arne. Bab denkt ondertussen na hoe ze hem kan verrassen.
Vandaag komt 'Radio Oorwoud' op bezoek, een knotsgek radioprogramma dat focust op de milieuproblematiek. Hannelore Bedert en Thomas Van Elslander brengen een nummer van de nieuwste cd van Radio Oorwoud.
Vandaag komt er een Belgische kampioen op bezoek. De 21-jarige Pieter-Jan De Smet is kampioen in een wel heel speciale discipline: Muurke Klop. Hij komt uitleg geven over zijn titel en wat dat voor hem inhoudt.
Naar aanleiding van het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids', komt kandidate Britt De Vos op bezoek en vertelt er over haar deelname.
De 11-jarige Lex stemde het afgelopen seizoen op de top 3 en is als winnaar uitgekozen. Hij komt langs en krijgt een leuke verrassing.
De 14-jarige Jens uit Zelzate is een van de kandidaten uit het tweede seizoen van 'The Voice Kids'. Hij komt live het nummer 'Sorry' van Justin Bieber brengen.
Naar aanleiding van de 'Snoopy & Peanuts'-film komt Redon langs. Hij won vorig jaar via VTMKZOOM een wedstrijd om het stemmetje van Franklin in te spreken.
Arne is te gast in 'De Funnie Show' en blikt terug op de mooie momenten die hij beleefd heeft als Kaztaar. Joyce heeft nog een speciale boodschap voor Arne.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.