De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen

De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen

Torenkraanmonteurs, professionele duikers, boomchirurgen, stuntmannen of ontmijners... deze professionals hebben geen alledaagse nine-to-five job. Zij mikken hoger, dieper, extremer, spannender en gevaarlijker!

Afleveringen

4 afleveringen

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.
De stoere Oostendse vissers Michael en Gianni varen de Noordzee op voor een loodzware shift van maar liefst 17 uur. Ook in Oostende klimt torenkraanmonteur Johan tot 105 meter boven de stad om een kraan af te breken, terwijl boomchirurg Nora dan weer tot 20 meter hoog klimt om een oude populier te vellen. Fulltime pyrotechnisch stuntman Flor is de headliner op een fetisjfestival in Amsterdam.
Ramenwasser Tim daalt als een ware alpinist af langs de gevel van de Doktoren in Antwerpen. Op een hoogte van 81 meter moet hij de enorme ramen van het gebouw lappen, met de wind als niet zo sympathieke bondgenoot. Signalisatieman Tom rukt uit voor een ongeval op de A12 en een vreemd verloren voorwerp op de E19.
Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten staan voor een van de meest adembenemende jobs van het jaar: ze moeten een van de allerhoogste torenkranen in België afbreken. Ondertussen haalt motorcrosser Mike halsbrekende stunts uit en moeten Jacques, Lotte en Dwayne, ontmijners bij Dovo, een gevonden obus onschadelijk maken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.