Op Interventie

Op Interventie

Unieke inkijk in het werk van de politiezone Carma in Limburg, zowel bij alledaagse interventies als bij spectaculaire achtervolgingen of gewapende invallen.

Afleveringen

8 afleveringen

Inspecteurs Dimitri en Jeroen van het overlastteam gaan op patrouille in de wijken. Een beruchte dealer weet te ontsnappen na een negatieve controle, maar het interventieteam plant een inval om hem alsnog te vatten. Een noodoproep bereikt politiezone CARMA wanneer twee gewapende overvallers een hold-up plegen in een supermarkt. De daders zijn verkleed als figuren uit de serie 'La Casa de Papel'.
De politie van de Limburgse zone CARMA glijdt van de ene interventie in de andere. Plotse sneeuwval zorgt voor heel wat autopech op de baan en ook de agenten bevinden zich op glad ijs.
Inspecteur Dylan is nog maar net gestart in de politiezone CARMA en rolt meteen van de ene oproep in de andere. Samen met inspecteur Jan gaat hij langs in een Genkse hotelkamer die werd vernield door een van de gasten. Het meubilair werd kapotgeslagen, etensresten werden uitgesmeerd op de muren, er liggen sigarettenpeuken op de vloer en de man heeft zelfs geplast op het tapijt.
Inspecteurs Dylan en André rukken uit voor een diefstal in een brillenwinkel. De eigenaar is niet blijven stilzitten en heeft een van de daders zelf gevat en ter plaatse gehouden tot de politie arriveert. De prijs van de totale buit? Drie brillen, elk ter waarde van 750 euro. De politie start een klopjacht naar de andere twee daders.
Inspecteurs Dimi en Oliver gaan op patrouille tijdens het hevige regenweer. Hun aandacht wordt daarbij getrokken door een roekeloze chauffeur, die een plots manoeuvre doet. Ze zetten de achtervolging in en merken dat de man veel te snel rijdt in een zone 50, te dicht tegen zijn voorganger plakt en ook begint te zigzaggen. De inspecteurs zetten hem aan de kant.
Verschillende ploegen worden gemobiliseerd om een tiental transmigranten op te sporen die zijn gevlucht uit de laadbak van een vrachtwagen. Hoofdinspecteur Gaby neemt de leiding over deze complexe zoekactie en probeert hen zo snel mogelijk te vinden om hen een veilig onderdak te bieden.
Geen enkele dag is dezelfde voor de interventiepolitie van de Limburgse zone CARMA. De camera's volgen de politiecombi's tijdens spannende patrouilles en grote en kleine interventies.
Politiezone CARMA krijgt een oproep binnen voor een inbraak die nog gaande zou zijn. Inspecteurs Dominic en Oliver snellen ter plaatse. Via een klein raampje achteraan kruipen ze naar binnen. Kunnen ze de dader op heterdaad vatten?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.