De Grootste Lefgozer

De Grootste Lefgozer

Spel van durven en bluffen waarin acht waaghalzen het tegen elkaar opnemen

Afleveringen

5 afleveringen

De acht lefgozers ontdekken voor het eerst hun verblijfplaats én elkaar. In de eerste opdracht moeten ze zoveel mogelijk 'bedenkelijke' gerechtjes binnenspelen. In de tweede opdracht moeten ze rozen verzamelen, maar die worden vakkundig bewaakt door een gevaarlijke hond, prikkeldraad en waterkanonnen. De 2 lefgozers met de minste punten na beide proeven, spelen een eliminatieproef tegen elkaar.
De zeven overblijvende kandidaten krijgen twee nieuwe opdrachten. Eerst worden ze in een container vol slangen ondersteboven gehangen en moeten ze proberen om zoveel mogelijk prijzen te pakken. In de tweede opdracht zitten ze in een hottub en krijgen er tien zeer pikante pepers voorgeschoteld. Wie krijgt het (te) warm?
De zes lefgozers moeten in de eerste proef slachtoffers uit een brandend huis halen. In de tweede proef worden ze vastgemaakt in een dwangbuis met riemen, en moeten onder water hun riemen proberen los te maken voor ze weer boven komen. De twee lefgozers die uiteindelijk de eliminatieproef spelen, moeten proberen hun cool te bewaren, terwijl een hoop kakkerlakken op en over hun hoofd kruipt.
De vijf lefgozers moeten tegen de tijd een parcours afleggen in het pikdonker, komen onderweg allerlei hindernissen tegen, en moeten zich een weg banen door smalle doorgangen en onder water. In de tweede proef worden ze op hun achterwerk beschoten door een cowboy. De eliminatieproef wordt uitzonderlijk gespeeld door de drie laagst gerangschikte lefgozers.
Drie lefgozers strijden tegen elkaar in de finale. Eerst moeten ze om het langst op een elektrische stoel blijven zitten. Nadien moeten ze een comedyshow geven over zichzelf voor een livepubliek. Na deze show valt één kandidaat af, en spelen de twee overgebleven lefgozers de finaleproef. Daarin worden ze levend begraven, en krijgen ze ook nog eens een hoop vieze dingen over zich heen in hun kist.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.