De Omgekeerde Wereld

De Omgekeerde Wereld

Mathias Coppens schotelt duo's van onbekende Vlamingen amusante quizvragen voor die al beantwoord werden door vijf BV's. Kunnen ze inschatten wie wat weet?

Afleveringen

25 afleveringen

Twee duo's van leuke en sympathieke onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf bekende Vlamingen is gespeeld. Het is aan de kandidaten om in te schatten wat de BV's gezegd hebben en hoe slim ze zijn. Woensdag keren de twee beste duo's van de week terug, die dan moeten proberen om de grote finale te bereiken binnen acht weken.
Net als gisteren nemen twee duo's van onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf Bekende Vlamingen is gespeeld. Het is aan de kandidaten om in te schatten wat de BV's gezegd hebben en hoe slim ze zijn. Morgen keren de twee beste duo's van de week terug, die dan moeten proberen om de grote finale te bereiken.
De twee beste quizduo's van de week keren vandaag terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Wie na een spannende afvalrace van acht weken deze finale bereikt, maakt kans op 10.000 euro extra bovenop het reeds bij elkaar gesprokkelde prijzengeld.
Twee duo's van leuke en sympathieke onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf bekende Vlamingen is gespeeld. Gasten: Andy Peelman, Natalia, Conner Rousseau, Ian Thomas en Freddy De Kerpel.
Net als gisteren nemen twee duo's van onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf Bekende Vlamingen is gespeeld. Het is aan de kandidaten om in te schatten wat de BV's gezegd hebben en hoe slim ze zijn. Gasten: Nora Gharib, Shania Gooris, Danira Boukhriss, Stephanie Planckaert en Astrid Coppens.
De twee beste quizduo's van de week keren vandaag terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: Michel Van den Brande, Wendy Van Wanten, Philippe Geubels, Nina Derwael en Sammy Mahdi.
Twee duo's van leuke en sympathieke onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf bekende Vlamingen is gespeeld. Wát ze geantwoord hebben en hoe slim ze zijn, dat moeten de kandidaten in de studio kunnen inschatten. Gasten: o.a. Freddy De Kerpel, Astrid Coppens, Celine Van Ouytsel, Herman De Croo en Sam Gooris.
Net als gisteren nemen twee duo's van onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf Bekende Vlamingen is gespeeld. Het is aan de kandidaten om in te schatten wat de BV's gezegd hebben en hoe slim ze zijn. Morgen keren de twee beste duo's van de week terug. Gasten: o.a. Sven De Ridder, Wendy Van Wanten, Sergio en Nora Gharib.
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken, waarin 10.000 euro kan gewonnen worden bovenop het reeds bij elkaar gesprokkelde prijzengeld. Gasten: o.a. Joke Van de Velde, Joren Houtevels, Ellen Petri en Anne De Baetzelier.
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op. Zij spelen een quiz die eerder al door vijf bekende Vlamingen werd gespeeld. Gasten: o.a. Koen Crucke, Niels Albert en Sam Gooris.
Net als gisteren nemen twee duo's van onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Gasten: o.a. Jan Verheyen en Eva Van der Gucht.
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Ian Thomas, Natalia en Siska Schoeters.
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Gasten: o.a. Jan Peumans en Andy Peelman.
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Gasten: o.a. Herman De Croo, Natalia en Nina Derwael.
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Eddy Planckaert en Saskia Schoeters.
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Met o.a. Freddy De Kerpel en Jan Peumans.
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Met o.a. Bo Van Spilbeeck en Sammy Mahdi.
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Andy Peelman en Wendy Van Wanten.
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door vijf bekende Vlamingen. Met o.a. Pat Krimson en Sven De Ridder.
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door vijf bekende Vlamingen. Met o.a. Showbizz Bart en Herman De Croo.
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Met o.a.. Philippe Geubels en Stefan & Kristof Boxy.
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door vijf bekende Vlamingen. Met o.a. Simon Mignolet, Eddy Planckaert, Wendy Van Wanten, Michel Van den Brande en Bab Buelens.
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door vijf bekende Vlamingen. Met o.a. Siska Schoeters en Sammy Mahdi.
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Met vandaag onder meer Bo Van Spilbeeck en Jan Peumans.
Kandidaten: Santiago en Ingrid spelen tegen Nina en Valérie.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.