De Slimste Klas

De Slimste Klas

Quiz waarbij klassen strijden om de titel 'Slimste Klas van Vlaanderen'

Afleveringen

35 afleveringen

Het 4e leerjaar van De Touwladder uit Assebroek neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van De Loep uit Diepenbeek.
Het 4de leerjaar van Veka uit Aartrijke neemt het op tegen het 4de leerjaar van De Vlindertuin uit Averbode.
Het 4de leerjaar van de Don Boscoschool uit Waregem neemt het op tegen het 4de leerjaar van GBS Waasmunster.
Het 4de leerjaar van De Start uit Kluisbergen neemt het op tegen het 4de leerjaar van BSGO Brugge.
Het 4de leerjaar van het Sint-Jan Berchmanscollege uit Antwerpen neemt het op tegen het 4de leerjaar van Ten Berge uit Berlare.
Het 4de leerjaar van GBS De Regenboog uit Elewijt neemt het op tegen het 4de leerjaar van VBS Terbank in Heverlee.
Het 4de leerjaar van het Sint Jozefinstituut uit Kontich neemt het op tegen het 4de leerjaar van De Vlinderboom uit Borgerhout.
Het 4de leerjaar van VBS Den Dries uit Zichen-Zussen-Zolder neemt het op tegen het 4de leerjaar van De Stedelijke Basisschool in Koersel.
Het 4de leerjaar van GBS De Horizon uit Gistel neemt het op tegen het 4de leerjaar van De Zandloper in Wommersom.
Het 4de leerjaar van De Sint-Elooischool uit Zeveneken neemt het op tegen het 4de leerjaar van GBS Belzele uit Evergem.
Het 4de leerjaar van GBS De Letterboom uit Ottenburg neemt het op tegen het 4de leerjaar van VBS Prinsenhof uit Grimbergen.
Het 4de leerjaar van 't Kofschip uit Duffel neemt het op tegen het 4de leerjaar van het Sint-Maarteninstituut uit Aalst.
Het 4de leerjaar van De Kleiheuvel uit Maldegem neemt het op tegen het 4de leerjaar van De Plataan uit Merchtem.
Het 4de leerjaar van De Grasspriet uit Erpe-Mere neemt het op tegen het 4de leerjaar van de Sint-Jozefschool uit Reet.
Het 4de leerjaar van de Sint-Bernardusschool uit Bornem neemt het op tegen het 4de leerjaar van De Schans uit Kontich.
Het 4de leerjaar van de Sint-Vincentiusschool uit Nevele neemt het op tegen het 4de leerjaar van Sint-Augustinus uit Brakel.
Het 4de leerjaar van de VBS Sint-Jozef uit Kalmthout neemt het op tegen het 4de leerjaar van GBS De Vlinderdreef uit Moerbeke-Waas.
Het 4de leerjaar van het Pius X-instituut uit Antwerpen neemt het op tegen het 4de leerjaar van De Vierklaver uit Temse.
Het 4de leerjaar van Visitatie uit Mariakerke neemt het op tegen het 4de leerjaar van Heide uit Brasschaat.
Het 4de leerjaar van De Droomballon uit Nieuwkerken-Waas neemt het op tegen het 4de leerjaar van De Klimtoren uit Jabbeke.
Het 4e leerjaar van de Cocon uit Evergem neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van De Regenboog uit Zingem.
Het 4de leerjaar van de VLEK Grembergen neemt het op tegen het 4de leerjaar van De Sterrenhemel uit Machelen.
Het 4e leerjaar van de Berkenboom Basisschool De Fontein uit Sint-Niklaas neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van De Kei uit Lierde.
Het 4e leerjaar van de GO Basisschool uit Keerbergen neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van Twinkelveld uit Puurs.
Het 4e leerjaar van de Sint-Elooischool uit Merelbeke neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van Kindsheid Jesu uit Schoten.
Het 4e leerjaar van de Sint-Jorisschool uit Blaasveld neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van De Smidse uit Zottegem.
Het 4e leerjaar van de VBS Domino uit Lummen neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van Sint-Lutgardis 'De Jager' uit Waregem.
Het 4e leerjaar van De Windroos uit Zwevegem neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van De Horizon uit Dilsem-Stokkem.
Het 4e leerjaar van Twinkel uit Oostwinkel neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van De Knipoog uit Rummen.
Het 4e leerjaar van De Sportschool uit Gentbrugge neemt het in De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van het Sint-Catharinacollege uit Geraardsbergen.
Het 4e leerjaar van De Knipoog uit Rummen neemt het in de finaleweek van De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van de Sint-Elooischool uit Zeveneken.
Het 4e leerjaar van het Pius X-Instituut uit Antwerpen neemt het in de finaleweek van De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van de Sint-Elooischool uit Zeveneken.
Het 4e leerjaar van Sint-Lutgardis 'De Jager' uit Waregem neemt het in de finaleweek van De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van de Sint-Elooischool uit Zeveneken.
Het 4e leerjaar van Sint-Lutgardis 'De Jager' uit Waregem neemt het in de finaleweek van De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van Sint-Jozef uit Kalmthout.
Het 4e leerjaar van de Berkenboom Basisschool De Fontein uit Sint-Niklaas neemt het in de finale van De Slimste Klas op tegen het 4e leerjaar van Sint-Jozef uit Kalmthout.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.