De Strijd om Goud

De Strijd om Goud

In 'De Strijd Om Goud' strijden vijf bekende Vlamingen in vijf verschillende sportdisciplines voor een gouden medaille.

Afleveringen

5 afleveringen

In 'De Strijd Om Goud' strijden vijf bekende Vlamingen in vijf verschillende disciplines om het goud. De eerste discipline waarin ze het tegen elkaar moeten opnemen is boksen. Het wordt dus niet alleen een gevecht tegen elkaar, maar vooral ook met zichzelf. Wie krijgt de meeste klappen te verwerken? Maar vooral, wie gaat er naar huis met de eerste punten?
Elke week gaan onze jonge BV's de strijd aan voor goud. Deze week nemen ze het tegen elkaar op in een mountainbike-wedstrijd. Fietsen blijkt echter niet voor iedereen vanzelfsprekend te zijn. Het wordt een spannende race met vallen en opstaan.
In deze aflevering nemen de bv's het tegen elkaar op in een wedstrijd verspringen. Onze sporters ontdekken al snel dat verspringen niet zo makkelijk is als het lijkt. Gelukkig is er Hans Van Alphen die hen de kneepjes van het vak kan aanleren. Het wordt een spannende competitie die wel voor verrassingen kan zorgen.
Vandaag staat tafeltennis op het programma van onze bv's. Een sport die iets minder fysiek is, maar de techniek en stressbestendigheid zullen snel de bovenhand nemen. Wie wordt de winnaar van de dag? Misschien wel hét moment om het klassement helemaal om te gooien.
Vandaag is de dag waarop de ultieme winnaar van 'De Strijd om Goud' eindelijk bekend wordt. In een zinderende triatlon geven onze kandidaten alles wat ze hebben en putten ze zichzelf volledig uit. De spanning is om te snijden, want de kansen liggen nog volledig open en er worden extra punten toegekend. Wie gaat er met het felbegeerde goud naar huis? Het belooft een onvergetelijke dag te worden vol emotie en strijd.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.