De Thundermans

De Thundermans

Phoebe en Max lijken gewone tieners, maar eigenlijk zijn ze superhelden. Max kiest voor het slechte en Phoebe voor het goede. Ze beleven de gekste avonturen.

Afleveringen

25 afleveringen

1. Thunderbus

Hank brengt de Thunderbus terug uit Metroburg, zodat de terughoudende Phoebe kan trainen om superheld te worden, maar de kinderen gaan met het voertuig joyriden.
Als Phoebe haar vriendje en zijn babybroertje in het park ontmoet, nemen Max en de jongere kinderen per ongeluk de baby mee naar huis.
Max verliest zijn status als de rebel van de school als een groep eerstejaarsstudenten die hij als volgelingen recruteert, met een vernederende grap de rollen omdraait.
Phoebe doet zicht voor als een rebel om Oester, het nieuwe bandlid van Max, te versieren, totdat ze zich realiseert dat hij meer verliefd is op zijn gitaar.
De Thundermans werken samen met de Hathaways en de Prestons in New Orleans om een superschurk te stoppen die op Halloween uit Geestenwereld is ontsnapt.

6. Versnipperd

Phoebe denkt dat haar concertkaartjes zijn versnipperd en is er kapot van, maar in werkelijkheid heeft Max ze gestolen om zijn vriendin mee naar de show te nemen.
Max begint een onderzoek om te proberen te achterhalen wie verantwoordelijk is voor het blauw worden van zijn huid tijdens een date met Maddy bij Klatsburger.
Iedereen denkt dat Max valsspeelde om een ¶¶maand gratis pizza te winnen. Phoebe en Cherry's vriendschap komt in het nauw als slechts een van hen cheerleader mag worden.
Billy steelt een vaas uit een museum, zodat Phoebe bij een kunstveiling kan doen alsof het haar vaas is. De kinderen moeten hem teruggeven, voordat iemand het merkt.
Max heeft een Scrooge-achtige kerst, totdat het lijkt alsof de geesten van het verleden, het heden en de toekomst hem laten zien waar het met kerst eigenlijk om draait.
Max gebruikt samen met Phoebe een van zijn uitvindingen zodat Hank en Barb zich als tieners gedragen. Ze hebben er al snel spijt van omdat ze nu de ouders moeten zijn.
Phoebe gaat in het geheim uit met de zoon van een gepensioneerde superschurk die net naar Schuildorp is verhuisd en toevallig de oude aartsvijand is van Thunder Man.
Als de vrienden van Phoebe en Max tijd met elkaar doorbrengen, proberen ze in volle paniek de nieuwe relaties te ondermijnen met een ongezellig avondje naar de film.
Max neemt wanhopige maatregelen om te proberen wat beeldmateriaal te krijgen voor een prijswinnende bloopervideo van Phoebe die haar balletdansen oefent.
Als Max zijn krachten gebruikt om Phoebe te helpen bij een tennistoernooi bij de countryclub van Links familie, ontwikkelt hij een voorliefde voor een luxe leventje.
Phoebe en Max verkopen bij een garageverkoop per ongeluk Barbs oude Electress-gereedschapsriem aan een fan en moeten het terugkrijgen voordat hun moeder erachter komt.
Max verandert Billy in een rat om een ¶¶race tegen zijn bandleden te winnen, maar Billy krijgt de smaak te pakken en wil geen mens meer zijn.
Een bezoekje aan het winkelcentrum om voor Hanks verjaardag een ¶¶horloge te kopen, loopt voor Phoebe en Max uit in een gevecht en een aanvaring met de bewaking.

19. Linke Soep

Phoebe wil dat de ruziënde Max en Link vrienden worden, maar haar plannetje werkt te goed en al gauw brengt Link meer tijd met Max door dan zij.

20. Heldendaad

Als Phoebe stiekem naar een feestje gaat en daar iemands leven redt, vraagt ze aan Max om te doen alsof hij het was, waardoor hij plotseling een grote held wordt.
Phoebe ontdekt dat Max de mysterieuze grappenmaker op school is, maar stuit op serieuze gevolgen als ze weigert hem te verklikken.
Max schrijft een liedje met persoonlijke informatie over Phoebe en Link en veroorzaakt daarmee problemen in hun relatie. Hank en Barb leren Billy en Nora een lesje.
Phoebe is blij dat ze samen met de coole kinderen van de school aan een project mag werken, maar ontdekt dat ze het werk eigenlijk helemaal niet willen doen.
De Thundermans bereiden zich voor op een opwindende nieuwe toevoeging aan de familie. Max gaat met dr. Colosso mee om de 'Schurk van de eeuw'-prijs te ontvangen.
Als de andere schurken dr. Colosso's prijs willen afnemen vanwege zijn inactiviteit toen hij een konijn was, verraadt hij Max, die moet worden gered.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.