Iedereen K3

Iedereen K3

De meisjes van K3 nemen hun fans mee in de wondere wereld van wat het betekent om K3 te zijn: dansen, zingen, sporten, koken, knutselen... Ze ontvangen elke aflevering ook een beroemde gast.

Afleveringen

6 afleveringen

Niemand minder dan Jacques Vermeire komt langs. Jacques kent de kneepjes van het acteervak als geen ander en leert het drietal gekke bekken trekken. Marthe slaat aan het knutselen en leert hoe je feestjes nog vrolijker kan maken met zelfgemaakte vlaggetjes. Klaasje legt uit aan de kids hoe je een vlecht maakt waar een gekleurd lint in verweven zit.
Marthe, Klaasje en Hanne krijgen bezoek van stemacteur Govert Deploige. Hij leert hen hoe je stemmetjes moet inspreken. Klaasje werkt zich in het zweet met een echte Latino-workout op de muziek van 'Pina Colada'. Marthe leert hoe je pompons maakt. Eindigen doen de meisjes samen op het nummer 'Play-O'.
De enige echte zangcoach van Studio 100, Kristof Aerts, komt langs. Hij geeft K3 en de kids tips en tricks om je stem optimaal te gebuiken. Klaasje maakt een coole glittermicrofoon en Hanne zorgt ervoor dat iedereen volledig ontspannen is met een uitgebreid relaxmoment. De meisjes sluiten af met een optreden op 'Heyah Mama'.
Adil El Arbi vertelt aan K3 wat de taak van een regisseur precies inhoudt. Meer nog, samen met de kids in de studio spelen ze een echte filmscène na. Hanne maakt een kleurrijk ballonnengordijn en Marthe geeft ons een inkijk in de enige echte K3-kleerkast. Eindigen doen ze met de song 'Boembiboemboem'.
Belle Perez, de koningin van de Vlaamse latinomuziek, komt langs. Ze leert Marthe, Hanne en Klaasje enkele zuiderse dansmoves. Marthe verwent iedereen met de overheerlijke Pina Colada-cocktail. Klaasje tovert een doodgewone zonnebril om tot een echt fashionitem. Er wordt afgesloten met het liedje 'Pina Colada'.
William Boeva bewijst dat humor je allersterkste wapen is. Daarbovenop geeft hij de kinderen een heleboel tips om dé perfecte mop te vertellen. Hanne laat iedereen watertanden met een overheerlijk ijsje op basis van banaan. Klaasje gaat aan de slag met een geknoopt t-shirt. Er wordt gedanst en gezongen op De Drie Biggetjes.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.