Iedereen K3

Iedereen K3

De meisjes van K3 nemen hun fans mee in de wondere wereld van wat het betekent om K3 te zijn: dansen, zingen, sporten, koken, knutselen... Ze ontvangen elke aflevering ook een beroemde gast.

Afleveringen

7 afleveringen

Ex-Miss België Justine De Jonckheere komt op bezoek en leert hoe je moet stralen tijdens een fotoshoot en hoe je moet defileren op een catwalk. Hanne toont hoe je het 'MaMaSé'-kapsel zelf maakt en Klaasje vult haar brooddoos met gezonde snacks.
Brillenexperte Eline De Munck geeft tips en tricks om de perfecte zonnebril te kiezen. Klaasje kiest voor een stevige work-out en Marthe pimpt haar schoenen met zelfgemaakte snorren.
Gerrit De Cock geeft de K'tjes en de kinderen een initiatie drummen. Hanne tovert haar nagels om tot echte K3-glitternagels en Marthe kiest voor een lekkere brooddoos.
Zangeres Laura Tesoro komt langs en zingt 'Oya Lélé' in het Engels. Hanne doet enkele ontspannende relaxatieoefeningen en Klaasje laat de kijkers proeven van een overheerlijke cocktail.
De Nederlandse rapper Gers Pardoel leert Marthe, Klaasje en Hanne rappen. Marthe maakt een hippe K3-pet en Hanne gaat aan de slag met een brooddoos.
Muzikant Jelle Cleymans maakt de meisjes van K3 warm voor akoestische muziek. Marthe kiest voor glitterharen en Klaasje toont hoe je zelf een stressbal kan maken.
Triatleet Marc Herremans leert de K3'tjes alles over doorzettingsvermogen. Klaasje traint haar spieren met een echte krachttraining en Hanne gaat aan de slag met een lekkere brooddoos.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.