Dit Is Voetbal

Dit Is Voetbal

Aflevering van de reeks waarin Arne en Jef achter de schermen kruipen van de grootste Belgische voetbalclubs. Ze praten onder andere met Björn Vleminckx, Ryan Donk, Carl Hoefkens en Georges Leekens van Club Brugge. Bovendien zoeken ze uit hoe jong talent gescout wordt, hoe een voetbal gemaakt wordt en hoe een wedstrijd eruit ziet door de ogen van de doelman. Jef leert telkens tips & tricks van één van onze Rode Duivels.

Afleveringen

7 afleveringen

In deze eerste aflevering stellen we met Juventus een Europese topclub voor en we vertellen ook alles over Zlatan Ibrahimovic. Niemand minder dan Vadis Odjidja leert ons in Tips & Tricks een coole beweging aan. Jef wil te weten komen hoe hij een fandag ten volle kan beleven, en gaat op onderzoek bij Club Brugge. En Arne trekt vandaag niet naar de beste, maar naar de slechtste club van het land!
In ‘Dit Is Voetbal’ is de beroemde club voor vandaag de Engelse topper Manchester City en jullie komen alles te weten over Club Brugge-speler Vadis Odjidja. Deze topspeler zal jullie in deze aflevering ook een handige trick uitleggen. Jef heeft een afspraak met Dirk Deferme in de enige echte Stadion-studio en daar komt hij alles te weten over de grootste Europese competities. En Arne trekt voor ons richting Polen, waar hij verslag uitbrengt over de Danone Nations Cup.
In ‘Dit Is Voetbal’ komen jullie vandaag alles te weten over de oudste club van het land: Royal Antwerp FC. We vertellen meer over sterspeler Cesc Fàbregas. En ook vandaag toont Vadis Odjidja jullie hoe het echt moet in Tips & Tricks. Jef bezoekt Waasland-Beveren, een club die voor het eerst in eerste klasse speelt. Arne trok dan weer z’n stoute schoenen aan en regelde een afspraak met Annelien Coorevits, een echte voetballersvrouw.
In ‘Dit Is Voetbal’ leert supertalent Vadis Odjidja ons opnieuw een trick aan. Jullie komen alles te weten over de Engelse topclub Tottenham Hotspur én over levende voetballegende Zinédine Zidane. Jef gaat voor ons op voetbalkamp, waar hij les krijgt van echte toppers en Arne volgt voetbalcommentator Jan Dewijngaert voor, tijdens, en nà de wedstrijd.
‘Dit Is Voetbal’ zet zoals altijd weer een beroemde club en een beroemde speler in de verf. En deze keer zijn dat het Duitse Dortmund en de kapitein van de Rode Duivels: Vincent Kompany! Vadis Odjidja is ook weer van de partij en geeft ons handige voetbaltips. Jef ging voor ons op bezoek bij de Rode Modderduivels. En Arne zocht uit of kunstgras even goed is als echt gras.
In ‘Dit Is Voetbal’ komen jullie vandaag alles te weten over Inter Milan en de Duitse topspeler Mesut Özil. Jef bezoekt de oudste club van ons land en Arne ging voor ons naar de release van voetbalspel FIFA 13! Maar dat is niet alles want topspeler Vadis Odjidja zal ons opnieuw een handige tip & trick aanleren.
In ‘Dit Is Voetbal’ richten we vandaag de spotlights op de Nederlandse topclub PSV. En de speler waar jullie alles over te weten komen is de topspits Mario Gomez! Vadis Odjidja is er ook weer bij en hij zal jullie opnieuw een trick uitleggen. Arne bezoekt een sportschool en ondervindt hoe jonge voetballers hun sport en schoolwerk combineren. En Jef ontmoet Sharon, die binnenkort misschien dé nieuwe topscheidsrechter van Europa wordt.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.