Roddels

Roddels

Erik verhuist naar een eiland om weg te lopen van zijn verleden, maar aan roddels kan je niet zo gemakkelijk ontsnappen.

Afleveringen

30 afleveringen

Nadat hij door de politie werd opgepakt, is John-Erik verplicht om samen met zijn moeder te verhuizen naar het eiland Vesteroy. Op de veerboot er naartoe ontmoet hij Mathias, een van zijn nieuwe klasgenoten.
Erik is uitgenodigd op een feestje van een klasgenoot. Mathias kan hem overtuigen om mee te gaan en samen varen ze er naartoe.
Mathias en zijn vriendin Sara zijn van plan om na het schooljaar te gaan samenwonen in Bergen. Felix, de beste vriend van Mathias onthult dat Mathias dat eigenlijk niet ziet zitten.
Na de breuk zoekt Sara troost bij Thea. Thea nodigt Erik uit en probeert meer over hem te weten te komen.
Erik krijgt hoogte van het haataccount. Sara zorgt ervoor dat Erik wordt uitgenodigd voor de voetbaltraining.
Ondanks dat Mathias en Sara terug samen zijn, ziet hij het nog steeds niet zitten om te gaan samenwonen in Bergen. Hij wil visser worden en brengt zijn ouders op de hoogte van deze plannen.
Sara zoekt opnieuw steun bij Thea. Thea heeft het echter druk en heeft geen tijd voor Sara. Ook Mathias is niet beschikbaar, hij is aan het feesten met zijn vrienden.
Het is Felix zijn verjaardag, hijzelf, Mathias en de rest van de jongen gaan naar een feestje in Bergen. Thea wil graag dat Mathias en Sara afspreken dus ze neemt Sara mee naar Bergen.
Thea begrijpt niet dat Sara overweegt om op date te gaan met Eric. Ze probeert haar ervan te overtuigen te vertellen wat er is gebeurd op het feestje.
Thea toont Sara de video die gemaakt werd op het feetsje in Bergen. Ze vertelt ook dat Mathias op de hoogte is van de video.
Het is nieuwjaar, Erik en Sara vieren samen terwijl al de anderen samen komen op Mathias zijn feestje. Erik en Sara worden dronken.
Mathias is extreem jaloers. Hij ziet steeds Sara en Erik voor zich. Hij bedenkt een plan.
Sara en Erik vechten voor de lol. Ondanks haar boxervaring loopt ze een snee op in haar lip.
Het eindejaarsbal is aangebroken, Sara en Mathias gaan samen. Sara wordt er herenigd met Thea en alles is weer bij het oude. Of niet?
De jongens roddelen over het feit dat Sara een snee heeft in haar lip en Erik heeft gevochten. Hij moet haar wel hebben geslagen.
Erik is uitgenodigd op de voetbaltraining van Felix. Ook al trekken ze niet vaak met elkaar op besluit Erik toch te gaan. Hij voelt zich immers heel alleen sinds Sara bij hem is weg gegaan.
Sinds het eindejaarsbal is Thea in Londen of daar lijkt het toch op. In werkelijkheid zit ze gewoon thuis.
Sinds de aanval op de het voetbalveld heeft niemand Erik nog gezien.
De rare sfeer tussen Mathias en Felix hangt er nog steeds. Felix heeft wiet gevonden in de kamer van zijn broer en wil de vredespijp roken met Mathias.
Sara begrijpt nog steeds niet waar alle roddels over haar en Erik vandaan komen. Mathias wil het haar niet vertellen.
Erik wordt door zijn mama verplicht deel te nemen aan een "clean beach" actie. Mathias komt vrijwillig mee helpen en ze praten samen over Sara.
Thea en Mathias worden wakker in Thea's bed. Sara spreekt nog steeds niet tegen hen.
Erik en Mathias gaan samen vissen. Mathias geeft toe dat hij aanvankelijk wilde deelnemen aan de aanval op Erik.
Er is een feestje in het huis van Mathias. Ook al willen Sara en Thea niets met hem te maken hebben gaan ze er toch naartoe om samen te vieren met hun klasgenoten.
Mathias probeert Sara terug voor zich te winnen maar zij is druk bezig met de voorbereiding van haar boksmatch.
De match van Sara in Bergen is een succes. Thea laat Sara weten dat ze thuis zit met migraine.
De politie komt langs op school om de leerlingen in te lichten.
Synnove en Sara spreken af en vieren het einde van de examens van Synnove. Wanneer Sara enkel over zichzelf en haar problemen praat, wordt Synnove kwaad.
De jongens van de voetbal brengen alles in gereedheid voor het bootfeestje van Elias. Elias zelf is druk in de weer met zijn vriendin.
Felix laat Mathias weten dat ze geen vrienden meer kunnen zijn. Ook Sara heeft nieuws voor Mathias. Zij krijgt ook eindelijk een berichtje van Thea.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.