Erfgenaam Gezocht

Erfgenaam Gezocht

Axel Daeseleire gaat samen met een deskundige in binnen- en buitenland op zoek naar de rechtmatige en verloren gewaande erfgenamen van nalatenschappen.

Afleveringen

6 afleveringen

Aflevering 1

Axel komt een merkwaardige zaak op het spoor, want niemand minder dan de legendarische zangeres La Esterella, die in 2011 overleed, heeft nog altijd een openstaande erfenis. Hij start zijn zoektocht bij iemand die tijdens de begrafenis op de eerste rij zat: Luc Appermont.

Aflevering 2

Axel verdiept zich in de erfenis van Frans Couckuyt, die ongeveer 40.000 euro naliet. Niemand meldde zich sinds zijn overlijden in 1999 voor het bedrag. Tijdens zijn zoektocht doet Axel een reeks ontdekkingen die hem op het spoor brengen van een van de rechtmatige erfgenamen. Ook zet Axel zijn zoektocht naar de erfgenamen van La Esterella verder. Hij gaat langs bij generatiegenoot Will Ferdy.

Aflevering 3

Deze keer trekt de nalatenschap van 'Godfried Scheepers' Axels aandacht. De man blijkt geboren in Rotterdam en gestorven in Antwerpen. Axel besluit om langs te gaan bij de oudste instelling in ons land - het Rijksarchief in Brussel - op zoek naar een spoor. Hij duikt de kelder met meer dan 60km aan documenten in en dat blijkt zeker de moeite waard.

Aflevering 4

Axel mag vandaag het grootste erfenisbedrag tot dusver verdelen. Het gaat om de erfenis van 'Achilles Dehandschutter'. In het archief van Sint-Niklaas duikt Axel de geschiedenis in, in de hoop de familiestamboom van Achilles helemaal uit te pluizen. Al lijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Aflevering 5

Axel reist af naar Sicilië. Daar ontmoet hij Christopher Gwynn, de enige erfgenaam van La Esterella, die de hoogste individuele erfenis tot nu toe in het programma erft. Axel komt te weten dat de erfenis werd afgewezen door Christophers moeder en tante. Dat zorgt voor twijfel bij Christopher wanneer Axel onthult hoeveel de erfenis van La Esterella bedraagt.

Aflevering 6

Axel Daeseleire zet samen met een deskundige alles op alles om de ongeclaimde som geld van een erfenis alsnog bij de rechtmatige erfgenamen te krijgen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.