Familie - Brahim en Jelle: onbreekbare vriendschap?

Familie - Brahim en Jelle: onbreekbare vriendschap?

De twee boezemvrienden beleven een zomer om nooit te vergeten. Het duo wordt gevraagd om een weekend lang te housesitten op de luxueuze villa van een beroemde regisseur. Een dikke vette party! Feestjes, drank, ritjes in een luxe-auto: Brahim en Jelle beleven een zomer uit de duizend. Tot alles plots misloopt en de situatie een gigantische druk zet op hun vriendschapsband. Houden Brahim en Jelle een stevige kater over aan hun belevenis? Hoe ver reikt de vriendschap? En is hun band kapot te krijgen?

Afleveringen

10 afleveringen

Brahim wordt gevraagd om te housesitten op de villa van een beroemde regisseur. Hij nodigt meteen Jelle uit. Ze komen terecht in een super luxueuze villa met alles erop en eraan. Dit wordt een zalige vakantie!
Brahim krijgt een telefoontje van Steve met een laatste belangrijke mededeling: hij moet goed zorg dragen voor Vesper. Wanneer Brahim en Jelle ontdekken wie of wat Vesper precies is, zakt de moed hen in de schoenen.
Brahim wil het feestje stilleggen, maar Jana wil blijven. Hij is zwaar onder de indruk van haar. Hij probeert zijn crush te ontkennen, maar Jelle denkt dat het wederzijds is...
Jelle voelt zich erg slecht, maar Brahim wil de feestgangers niet alleen laten in het huis. Jana belooft het volk naar huis te sturen...
Jelle bedenkt een oplossing om Brahims fouten recht te zetten. De zoektocht naar Vesper zet zich verder, en Brahim wil de buurt verkennen om hem te vinden, maar Jana overtuigt hem ervan dat dat geen zin heeft.
Brahim en Jana ontdekken dat Jelle is neergeslagen door Gina, die op de vlucht is geslagen. Tot overmaat van ramp komt het opnieuw tot een ruzie tussen Brahim & Jelle.
Brahim wil dat Gina Jana laat gaan... Jelle wil naar de politie stappen maar Brahim wil Jana zelf gaan zoeken. Gina wil dan weer 'een sorry'. Jelle en Brahim vertrouwen haar voor geen haar.
Brahim en Jelle willen Jana helpen de geheugenkaart te vinden, maar de kluis waar deze potentieel inzit, is gestolen door Gina. Jana verliest de moed, en wil alleen zijn. Na een ruzie blijft Brahim achter in een lege villa.
Brahim wil Jana confronteren, maar ontdekt dat ze over meer gelogen heeft dan de beelden alleen. Hij beseft dat hij de hulp van Jelle nodig heeft, en probeert het goed te maken.
Brahim en Jelle ontdekken de geheimen van Jana. Wanneer ze de situatie proberen recht te trekken wordt Brahim bedreigd...
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.