Fien en Teun

Fien en Teun

Kinderprogramma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

Afleveringen

10 afleveringen

Aflevering 1 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 2 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 3 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 4 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 5 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 6 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 7 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 8 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 9 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 10 (Seizoen 1) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.