Fien en Teun

Fien en Teun

Kinderprogramma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.

Afleveringen

9 afleveringen

Aflevering 1 (Seizoen 2) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 2 (Seizoen 2) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 3 (Seizoen 2) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 4 (Seizoen 2) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 5 (Seizoen 2) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 6 (Seizoen 2) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 7 (Seizoen 2) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 8 (Seizoen 2) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
Aflevering 9 (Seizoen 2) van het programma waarin de spannende en leuke avonturen van Fien en Teun op de boerderij centraal staan.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.