Filthy House SOS

Filthy House SOS

Een deskundig reinigingsteam gaat aan de slag met groezelige en rommelige woningen en probeert zo de bewoners een nieuwe frisse start te geven.

Afleveringen

6 afleveringen

Darren woont op het platteland van Lincolnshire in een woning met drie slaapkamers. Hij schaamt zich te veel om gasten uit te nodigen, omdat elke kamer in zijn huis volgestouwd is met rommel. Schoonmakers Jon en Brennan proberen orde op zaken te stellen.
Lee uit Chesterfield is zijn rommelige flat meer dan beu. Hij verloor de controle over het schoonmaakwerk toen hij een netwerk voor geestelijke gezondheid opstartte dat nu bijna al zijn tijd in beslag neemt. Jon en Brennan gaan het vuil te lijf zodat Lee een nieuwe start kan nemen.
Brennan en Jon reizen naar Bolton, waar hulpverleenster en mantelzorger Sue dringend hun hulp kan gebruiken. Zij verloor de controle over haar huishoudelijke taken toen ze opnieuw thuis ging wonen om voor haar dementerende moeder te zorgen. Het huis is nu dringend toe aan een opruimbeurt en stevige schoonmaakbeurt.
Schoonmakers Jon en Brennan trekken naar Rochester in Kent, waar het tweeslaapkamerappartement van Elaine een grondige schoonmaakbeurt kan gebruiken. Elaine sukkelt met haar gezondheid, waardoor huishoudelijke taken vaak niet lukken. Een vlooienplaag maakt de missie van Jon en Brennan er bovendien niet gemakkelijker op.
Het huis van Geraldine uit Sheffield staat vol rommel. Terwijl haar drie kinderen elders logeren, hebben Jon en Brennan drie dagen de tijd om de woning om te toveren tot een rustgevende gezinswoning. Geraldine is vastbesloten om de klus te klaren, want ze wil een goed voorbeeld zijn voor haar kinderen. Ze zal hiervoor wel moeten leren om afscheid te nemen van onnodige spullen en oude kledij.
Jon en Brennan trekken naar de bungalow van illusionist James en zijn gepensioneerde politiehond Finley in Dorset. Door alle zorg voor zijn ouders, die recent kort na elkaar zijn overleden, heeft James zijn eigen leven jaren on hold gezet. Zijn huisje en tuin zijn hierdoor zo vuil geworden dat hij geen andere oplossing meer ziet dan professionele hulp in te schakelen om alles opnieuw netjes te krijgen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.