Call the Bailiffs: Time to Pay Up

Call the Bailiffs: Time to Pay Up

Onbetaalde facturen, openstaande gerechtskosten en achterstallige huurgelden... Britse deurwaarders gaan op pad om schuldeisers te geven waar ze recht op hebben.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Sherry en David brengen een bezoekje aan een man uit Coventry die nog duizenden euro's aan achterstallige huur verschuldigd is. Ondertussen zitten ook Mark en Sam een man uit West-Londen achterna die nog een openstaande huurschuld heeft.

Aflevering 2

In Suffolk gaan Mark en Virgil langs bij een vrouw die nog bijna 4.000 pond aan huur moet betalen aan de universiteit. Chris en Sam proberen intussen een cafébaas op te sporen die een leverancier nog meer dan 2.500 pond verschuldigd is. Casey en Alex proberen onbetaalde lonen terug te vorderen.

Aflevering 3

In Hertfordshire komen Mark en Sam oog in oog te staan met een boze bouwvakker wanneer ze hem een bevelschrift overhandigen waarin staat dat hij meer dan 12.000 pond aan openstaande schulden moet betalen. Ze krijgen een spervuur van scheldwoorden over zich heen, maar weten hem te kalmeren, tot ze overwegen om zijn wagen in beslag te nemen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.