Call the Bailiffs: Time to Pay Up

Call the Bailiffs: Time to Pay Up

Onbetaalde facturen, openstaande gerechtskosten en achterstallige huurgelden... Britse deurwaarders gaan op pad om schuldeisers te geven waar ze recht op hebben.

Afleveringen

6 afleveringen

Agenten Alex en Sherry zijn een autohandelaar op het spoor die 10.000 pond verschuldigd is aan een klant die er een defecte wagen kocht. Alex en KC gaan naar een winkelcentrum om er een bezoek te brengen aan een winkel die zijn leveranciers niet heeft betaald.
Agenten Chris en Gavin traceren een dame die nog gerechtskosten dient te betalen. Alex en KC kloppen aan bij een huurder die nog 2.500 pond aan achterstallige huur te betalen heeft.
Agenten Mark en Virgil trekken met een bevelschrift naar een fastfoodketen die een leverancier nog een pak geld schuldig is. KC en Alex proberen een oplossing te vinden voor een moeder en haar dochter die nog 5.000 pond aan achterstallige huur te betalen hebben.
Een man beweert niet verantwoordelijk te zijn voor een openstaande factuur. Het geduld van Chris en Gavyn wordt danig op de proef gesteld. KC en Alex gaan op zoek naar een man die nog geld moet aan de gemeente.
In Essex gaan Mark en Virgil langs bij een moeder en haar zoon die nog duizenden ponden aan achterstallige huur moeten betalen. Op de luchthaven van Heathrow proberen Alex en KC geld terug te vorderen van een luchtvaartmaatschappij.
Alex en Sherry gaan langs bij een autoverkoper die nog advertentiekosten moet betalen. KC en Alex sporen een man op die nog gerechtskosten moet betalen. Zijn thuisadres blijkt echter niet meer te kloppen. Een tip zet hen op een nieuw spoor.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.