Follow Me

Follow Me

8 content creators ontleden hoe ze van hun TikTok of YouTube-video's kunnen leven. De tol van deze specifieke roem, de band met de fans, de do's en don'ts en de ups and downs van 8 verschillende online professionals komen aan bod.

Afleveringen

4 afleveringen

Voor Timon & Elias, Stien Edlund en Chuki Beats is online content maken een religie, een uitlaatklep en een inkomen. Voor Chuki is YouTube de stepping stone. Voor de anderen is het TikTok.
Nanou ASMR is een 15-jarig YouTube-fenomeen met meer dan een miljoen volgers. Haar hele familie werkt mee en Nanou gaf zelfs haar school op. Stien, Timon, Elias en Chuki onderzoeken bij zichzelf de gevaren van hun online uitstraling.
Nour & Fatma zijn zussen die TikToks maken en pioniers zijn in de moslimgemeenschap. Jonatan Medart lacht de ijdelheid van online-mediafiguren liever weg. Nanou, Stien en Chuki Beats zijn bedrijven dankzij TikTok of YouTube.
Nour & Fatma doen een campagne voor het KMSKA. Dankzij TikTok kon Jonatan de overstap maken naar TV. Content creators verdienen veel geld: maar TikTok of YouTube fame werkt verslavend.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.