H3L

H3L

De complexe Tess en haar populaire tweelingbroer Thomas zijn nieuw in klas H3L en maken snel kennis met de uitbundige Roos, de rebelse Olivier en zijn beste vriend Faiz. Welke plek zullen ze in de hiërarchie veroveren en weten ze zich staande te houden in H3L? Tess houdt daarnaast een videodagboek bij voor haar psycholoog waar ze over haar klasgenoten vertelt, en dat is niet altijd positief...

30 afleveringen

Tess en Thomas zijn nieuw op het Keizer Vijzels College. Ze maken kennis met klasgenoten Roos, Olivier en Faiz. Maar Tess worstelt dusdanig met haar eigen achtergrond dat ze iedereen tegen zich in het harnas jaagt.
Thomas zoekt aansluiting bij zijn Roos, Faiz en Ollie. Maar zijn poging om stoer te doen loopt helemaal verkeerd af als hij betrapt wordt door de conciërge...
Tess wordt door Olivier uit de bus geduwd, waardoor ze besluit dat ze niet meer met de bus naar school wil. Als ze begrijpt dat Faiz misschien van zijn scooter af wil, besluit ze een poging te doen om die te kopen.
Door een domme actie van Olivier krijgt Faiz het aan de stok met zijn oom, die vindt dat Faiz een slecht voorbeeld geeft. Hij eist dat hij zijn leven betert en als dat niet lukt, wil hij diens scooter in beslag nemen.
Thomas laat zich zo opgeilen door Roos, dat hij haar een intieme foto stuurt. Hij weet echter niet dat Roos heel andere plannen heeft met die foto.
Thomas wil wraak nemen op Roos, die hem met een dickpic voor gek heeft gezet. Als hij hoort dat Roos afspreekt met een jongen, ziet hij zijn kans schoon...
Faiz leent de scooter van Tess zodat Olivier er gebruik van kan maken. Maar als Olivier de scooter teruggeeft is hij vergeten om lachgaspatronen uit het helmvak te halen...
Tess is blij dat zij en Roos beter met elkaar omgaan, maar tegelijkertijd merkt ze dat zij en Roos ook nogal verschillen in de manier waarop ze met jongens omgaan... Helemaal als Roos interesse voor Thomas lijkt te hebben...
Het lukt Thomas om achter de school af te spreken met Roos. Maar... deze ontmoeting wordt onhandig verstoord door zijn zus. En daar baalt Thomas behoorlijk van.
Faiz laat zich door Olivier overhalen om wraak te nemen op zijn oom. Maar als niet Boda maar Veldhoven het slachtoffer wordt, wordt Faiz aan het denken gezet: is hij eigenlijk wel goed bezig?
Roos is verbaasd als Thomas haar inlicht over de psychotische achtergrond van Tess. Roos heeft met Tess te doen, en wil voorkomen dat Thomas de hele school vertelt over Tess's psychose. Ze doet hem een spannend voorstel.
Olivier probeert via Faiz, om Tess' scooter te regelen voor een koeriersritje. Maar Faiz weigert hieraan mee te werken. Olivier besluit dan Tess d'r scooter te jatten...
Olivier beseft dat hij dik in de problemen zit. Faiz brengt hem op het idee om misschien de hulp van zijn ouders in te roepen. Maar als die niet op komen dagen bij de 10 minuten gesprekken, komt Olivier tot de conclusie dat hij het zelf op moet lossen.
Dankzij Roos, worden Tess en Roos er uitgestuurd bij Biologie. Conciërge Boda heeft een heel vies klusje voor hen bedacht. Roos komt op het idee om samen stiekem te gaan douchen.
Thomas daagt Faiz uit die hij als een concurrent ziet in zijn vriendschap met Olivier. Faiz blijkt echter een geduchte tegenstander.
Roos ontdekt door Tess dat ze erg uiterlijk gericht is. Als Tess Faiz als aantrekkelijk omschrijft, triggert dit Roos' jagersinstinct.
Tess maakt zich zorgen om Thomas. Maar als Roos haar het advies geeft om met Olivier te gaan praten, krijgt ze stress.
Olivier heeft een vibrerend slipje gejat. En haalt daarmee een geintje uit met Tess. Tess wordt er echter door het geintje van Olivier uitgestuurd. Ze baalt er vreselijk van.
Thomas en Olivier bereiden zich op geheel eigen wijze voor op het schoolfeest. Maar voor het zover is komt Thomas erachter dat Olivier tegen hem gelogen heeft over Daniel en de wietritjes.
Tess voelt zich in de steek gelaten door Roos, en besluit dat ze de avond alleen doorkomt als ze een jointje rookt. Dat had ze beter niet kunnen doen.
Thomas krijgt een filmpje toegestuurd van Daniël, waaruit blijkt dat die Tess met een stift bewerkt heeft. Thomas voelt zich enorm schuldig.
Tess raakt in een panickattack als ze ziet dat Faiz een stift heeft. Tegen alle logica in, verdenkt ze hem. Roos probeert haar terug in de realiteit te krijgen.
Thomas voelt zich schuldig tegenover Tess. Hij wil voorkomen dat zij zich ooit nog lastig gevallen voelt door Daniël. Maar als hij met Daniël in gesprek gaat, loopt het al snel uit de hand.
Marijn krijgt een onheilspellend bericht van zijn vader. Hij wil zijn zus in bescherming nemen, en wil voorkomen dat zij het bericht ook onder ogen krijgt...
Tess weigert de brief te lezen die haar vader haar heeft geschreven. Ze verwijt hem eigenlijk dat hij de reden is van haar moeilijke tienerjaren...
Olivier probeert Faiz over te halen om mee te gaan spijbelen. Maar als Faiz dat niet zitten, lacht hij hem uit. Faiz voelt daardoor de dwang om zich te bewijzen.
Faiz heeft stiekem een crush op Tess, en probeert via een fotoshoot wat indruk op haar te maken. Maar.... Dit neemt een onverwachte wending als hij Olivier om hulp vraagt bij het maken van een collage met de foto's...
Faiz krijgt het aan de stok met Olivier, die niet begrijpt waarom Faiz zich zo druk maakt om Tess en de prank die hij met haar heeft uitgehaald.
Roos maakt zich zorgen om Tess' van wie ze vermoedt dat die een crush op Faiz heeft. Ze probeert Thomas in te schakelen om ervoor te zorgen dat de twee niks met elkaar krijgen. Maar dit heeft onverwachte gevolgen...
Roos stelt aan Tess voor om een keer te zoenen, om te zien hoe het voelt. Tess twijfelt... Tegelijkertijd begint Olivier te vermoeden dat er wat speelt tussen Tess en Roos. Maar wat?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.