Move On by Vloglab

Move On by Vloglab

Steffi begint aan een gloednieuwe uitdaging: de opstart van een nieuwe dansschool, Move On. Samen met haar team start ze vol goede moed, maar al snel blijkt dat niet alles van een leien dakje loopt. Zal ze ondanks alle hindernissen toch een succes kunnen maken van Move On?

Afleveringen

14 afleveringen

Steffi start haar nieuwe avontuur in dansschool Move on. Maar haar eerste dag loopt al meteen niet volgens plan. Als ze toekomt merkt ze dat de dansschool nog een krot is en ook haar collega's vallen niet allemaal mee. Ondertussen overtuigen Noah zijn vrienden hem om graffiti te gaan spuiten, maar dat loopt al snel mis.
Steffi neemt een kijkje bij een chique balletschool in de buurt om inspiratie op te doen voor Move On. Ze ziet er reclame voor een danswedstrijd. Noah heeft zijn straf te horen gekregen, hij zal een taakstraf moeten doen bij Move On. Hij is nog steeds woedend op zijn vrienden Rayan en Sieg die hem in de problemen hebben gebracht.
Het is Noahs eerste dag op Move On, maar hij maakt geen al te beste indruk op de andere dansleerkrachten. Steffi heeft Move On ingeschreven voor een danswedstrijd, maar daar is Cilou niet blij mee. Emile krijgt slecht nieuws te horen, zijn mama is ziek.
Steffi wil samen met de andere dansleraren de danszaal onder handen nemen omdat de lessen snel zullen starten. Tijdens de renovaties merken ze op dat Emile niet zijn vrolijke zelve is. In de balletles van Feel The Rhythm beseft Cas al snel dat het moeilijk zal zijn om indruk te maken op zijn strenge leerkracht Magda. Op weg naar huis ontmoet Justine dan weer haar crush Selim.
Selim kan net op tijd Kelly en Justine redden van een enge man, wanneer hij Justine daarna thuis afzet liegt zij over haar leeftijd om meer kans te maken bij haar crush. Luca en Emile proberen samen de Sprite challenge, maar dat loopt uiteraard slecht af. Steffi vraagt Emile om haar danspartner te worden voor de danswedstrijd en daar is Cilou absoluut niet blij mee.
Gloria gaat babysitten op Mira, maar heeft vooral interesse in haar knappe papa. De eerste danslessen gaan van start op Move On. Steffi heeft 4 tickets kunnen bemachtigen voor het slotspektakel van Feel The Rhythm, Luca wil alvast mee. Om Luca jaloers te maken wil Cilou ook een date meenemen naar het spektakel, het enige probleem is dat ze helemaal geen date heeft. Rayan en Sieg spotten Justine op het skatepark met de veel oudere Selim, ze maken zich zorgen.
Cilou is wanhopig op zoek naar een date voor het slotspektakel, op Omegle praat ze met verschillende jongens, maar 1 jongen jaagt haar de stuipen op het lijf. In paniek belt ze Luca op die haar komt ophalen. Ze biecht hem op dat ze nog niet over hem is. Gloria wil haar relatie met David openbaar maken, maar hij houdt de boot nog af. Noah betrapt Justine wanneer ze laat 's avonds binnensluipt, ze liegt over waar ze was.

Aflevering 8

Cilou probeert Luca te kussen, maar hij heeft nog wat tijd nodig om te beslissen of hij wel iets opnieuw met Cilou wilt beginnen. Ondertussen doet Cilou er wel alles aan om Steffi jaloers te maken. De dansleerkrachten van Move On renoveren de bar. Aurélie haar balletpakje scheurt tijdens de repetitie, Freya gebruikt de situatie meteen om Aurélie onzeker te maken en haar solo af te pakken.

Aflevering 9

De dansers van Move On gaan samen naar het optreden van Feel The Rhythm kijken, Aurélie zal er ook optreden maar haar solo loopt volledig mis. In de bar en tijdens het optreden hebben Cilou en Luca het wel heel gezellig, tot grote ergernis van Steffi. Emile verdenkt ondertussen zijn vader ervan een affaire te hebben.

Aflevering 10

Steffi krijgt Noah toch aan het dansen op het optreden van Feel The Rhythm. Ze heeft een openhartig gesprek met Luca, wat vooral in frustratie eindigt. Bea geeft Steffi raad en doet een bekentenis. Mira betrapt Gloria en David die kussen.

Aflevering 11

Cilou en Luca hebben het wel heel gezellig samen, tot grote ergernis van Steffi. Rayan en Sieg zien Selim condooms kopen en besluiten dan toch om Noah te waarschuwen. Cas en Aurelie lijken eindelijk een romantisch moment te hebben, tot Magda de les binnenkomt.. Noah betrapt Justine samen met Selim, waarbij haar echte leeftijd aan het licht komt.

Aflevering 12

Justine en Noah leggen het bij, maar Justine baalt nog heel hard dat het gedaan is met Selim. Emile gaat langs bij de golfclub, daar betrapt hij zijn papa met Sofie, met pijnlijke gevolgen.. Cas wil Aurelie niet meer spreken nadat hij door haar de les is uitgezet. Het is Noah zijn laatste dag op Move On, maar dat is buiten Steffi gerekend die van hem een nieuwe dansleerkracht wil maken.

Aflevering 13

Sieg en Rayan nemen deel aan de dansles van Noah. Wat ze niet weten is dat Noah een leuke prank in petto heeft. Steffi is ondertussen op zoek naar een nieuwe danspartner om de wedstrijd mee te doen, maar de audities verlopen niet zoals gehoopt. Cilou en Luca hebben een filmdate en Koen vertelt Emile eindelijk de waarheid.

Aflevering 14

De crew van Move On geeft het beste van zichzelf tijdens de Ultimate Dance Competition, maar de wedstrijd brengt ook heel wat verrassingen met zich mee. Bea stelt haar nieuwe vriendin aan Steffi voor, maar die ontmoeting loopt niet zoals gehoopt. Luca komt eindelijk al Cilou haar geheimen te weten en is absoluut niet blij met de nieuwe onthullingen. De performance van Noah en Steffi maakt nieuwe gevoelens los.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.