Geub

Geub

VRT-reeks waarin Philippe Geubels zijn vrouw ervandoor gaat met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat zorgt voor een hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt.

Afleveringen

8 afleveringen

Tom Boonen sterft in een parachuteongeval waar Philippe getuige van is. Johnny, de manager van Philippe, ziet dit als een kans om zijn carrière een boost te geven en regelt voor hem een plek als 'headliner' op de begrafenis.
De breuk heeft Philippe ook met een financiële kater opgezadeld. Wanneer Philippes diepvriespizza naast ham en kaas ook een schroef blijkt te bevatten, suggereert Pannenkoek om het bedrijf via Twitter onder druk te zetten.

3. Het Feestje

William nodigt Philippe uit op zijn verjaardagsfeestje/celloconcert, een cultureel evenement waar Philippe zich als een vis op het droge voelt. Zijn avond lijkt gered wanneer de vonk overslaat tussen hem en Annet, de ex van William.
Om Philippes leven terug op de rails te krijgen, besluiten Pannenkoek en Dikke Dirk zijn huis volledig 'Leen-vrij' te maken. Hun trip naar het containerpark ontaardt echter in een ruzie met het personeel en een overijverige groene jongen.

5. We Are VR

Tijdens opnames voor een tv-programma ontmoet Philippe Ellen Petri. Ondertussen heeft Johnny de deal van hun leven onderhandeld, een grote speler op de VR markt die een console voor het grote publiek uitbrengt wil Philippe als gezicht.
Philippe besluit de comedy even vaarwel te zeggen en ambieert een carrière als goochelaar. Hij gaat akkoord om een try-out van zijn nieuwe show te doen op een straatfeest.

7. De Flashmob

Philippe wil zijn nieuwe goochelshow in de markt te zetten en Johnny neemt daarvoor een gerenommeerd reclamebureau onder de arm. Samen met een minder gerenommeerd reclamebureau werken ze het beste promotie-idee van 2004 uit, een flashmob.
Om zijn goochelshow onder de aandacht te brengen gaat Philippe akkoord om tijdens 'Vive Le Vélo' Alpe D'Huez geblinddoekt in een gocart af te rijden. Kan de meegereisde Leen hem van zijn plan afhouden?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.