Gilliams & De Bie

Gilliams & De Bie

Vlaamse politieserie over de Vlaamse inspecteurs Werner Gilliams en Rudy de Bie.

Afleveringen

3 afleveringen

Woensdagmorgen vindt de ochtendploeg van het stedelijke crematorium in één van de ovens de resten van een verbrand lijk. Er is geen enkele aanwijzing te vinden aangaande de identiteit van de gecremeerde, noch in verband met wie 's nachts de oven heeft bediend. Werd er een perfecte moord gepleegd?
Op korte tijd worden er in dezelfde omgeving twee - op het eerste gezicht - zelfmoorden gepleegd. Aanvankelijk behandelen Gilliams en De Bie die beide gevallen apart, maar gaandeweg blijkt er toch een verband te bestaan. Dan valt er een derde dode, die duidelijk géén zelfmoord heeft gepleegd. Hiermee neemt het onderzoek opeens een vreemde wending.
Een alleenstaande vrouw doet aangifte van de ontvoering van haar dochtertje. Alhoewel ze een preciese beschrijving kan geven van de dader, schiet het onderzoek maar niet op. Een emotionele televisie-oproep van de moeder zelf heeft evenmin resultaat, al heeft die wel een massale sympathiebetuiging tot gevolg. Hierdoor komt commissaris Gilliams zwaar onder druk van de publieke opinie te staan.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.