Helicopter ER

Helicopter ER

Een blik op het werk van de dokters, ambulanciers en piloten van de luchtambulance in Yorkshire.

Afleveringen

15 afleveringen

De ambulance moet uitrukken voor een voetganger die werd aangereden door een vrachtwagen. En in het nationaal park Yorkshire Dales moet de helikopter helpen bij een reddingsoperatie.
Het team zet alles op alles om het leven te redden van een jongetje dat werd aangereden door een wagen bij het verlaten van de schoolbus. En een vrachtwagenchauffeur heeft verzorging nodig na een val van zijn truck.
Het team zet alles op alles om het been van een zwaargewonde scooterrijder te redden na een botsing met een auto. En de helikopter vliegt uit voor een boer die van het dak van een schuur is gevallen.
Een cipier zit klem nadat zijn auto de achterkant van een vrachtwagen raakte. Dr. Becky schiet te hulp. In South Yorkshire krijgt een vrouw een hartstilstand terwijl haar man haar naar de spoed brengt.
Het team schiet te hulp nadat een auto tijdens een politieachtervolging frontaal op een andere wagen is gereden, waardoor de bestuurder klem zit. Na een helikoptercrash staan de medici voor een raadsel wanneer de piloot verdwenen lijkt te zijn.
Een ervaren motorrijder en zijn kleinzoon raken zwaargewond bij een aanrijding met een auto. Het team sluit zich aan bij een reddingsoperatie in de bergen om een vrouw te redden die in elkaar is gestort op een afgelegen locatie.
De medici haasten zich om enkele slachtoffers van een dubbele steekpartij in de buurt van Rotherham te helpen. In een afgelegen dorp aan de Yorkshire Wolds krijgt een proffietser een zware hartaanval.
Het team voert een riskante nachtlanding uit om een aangereden voetganger te redden nabij Ripon. Piloot Harry vliegt richting Yorkshire Dales om een slachtoffer van een beroerte te redden.
Het team haast zich om een man te redden die dreigt dood te bloeden nadat hij zijn arm met een cirkelzaag doorsneed. Piloot Lee moet een riskante landing maken om het team nabij een man te krijgen die werd verpletterd door zijn eigen auto.
In het centrum van Halifax voert piloot Lee een spectaculaire landing uit zodat het team een vrouw kan helpen die werd aangereden door een bus. In de Yorkshire Dales moet paramedicus Pete snel handelen om een beroertepatiënt te redden.
Dr. Chris moet twee slachtoffers van een zwaar motorongeluk in North Yorkshire in een kunstmatige coma brengen. Het team landt diep in het bos nabij Scarborough om een man te helpen die een hartaanval krijgt.
In de Yorkshire Dales staat het team voor een enorme uitdaging om een man te redden die twaalf meter diep in een kloof is gevallen. Piloot Harry vliegt zijn team naar een man die vertrappeld werd door zijn koeien.
De helikopter landt in de bossen nabij Scarborough om een jongetje met een vermoedelijk rugletsel te redden. Piloot Colin brengt het team naar een man wiens tractor gekanteld is op een drukke weg.
Het team haast zich om het leven van een vrouw te redden die zichzelf heeft doorboord met een spitvork. In de Yorkshire Dales trotseren de medici slecht weer om een wandelaar in nood te helpen.
Het dramatische verhaal over de strijd van het team om een jonge automobilist te bevrijden die vastzit in het wrak van zijn auto.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.