All New Traffic Cops

All New Traffic Cops

Sta op de eerste rij bij interventies van politie-eenheden; van achtervolgingen en gestolen voertuigen tot inbrekers en drugdealers, alles komt aan bod.

Afleveringen

5 afleveringen

Aflevering 1

In North Yorkshire achtervolgen agenten een bende die terreinwagens gebruikt om nachtelijke inbraken te plegen op industriezones. In Leeds moeten de politie en de ambulance uitrukken voor een jongeman. Hij probeerde een drukke weg over te steken om bij zijn vriendin te zijn, maar werd aangereden.

Aflevering 2

De landelijke wegen van North Yorkshire worden vaak door criminele bendes gebruikt om zich tijdens de nacht ongemerkt te kunnen verplaatsen. Het is aan het Road Crime Team om dit te voorkomen. Vanavond focussen de verkeersagenten zich op inbrekers, drugsdealers en bezinedieven.

Aflevering 3

In York wordt een zwangere fietser aangereden door een vrachtwagen. Omstaanders maken zich grote zorgen om de aanstaande moeder en haar ongeboren kind. In Leeds wordt een voetganger opzettelijk aangereden.

Aflevering 4

De politie krijgt een Ford Fiesta in hun vizier die gestolen werd door een groepje tieners. De achtervolging door Bradford kent een dodelijke afloop. In Halifax spotten agenten leden van een bende inbrekers die het al een tijdje gemunt hebben op gepensioneerden.

Aflevering 5

Tijdens de kerstperiode hebben de verkeersagenten hun handen meer dan vol met dronkaards die alsnog achter het stuur van hun voertuig kruipen en winkeldieven die de Britse economie handen vol geld kosten. Daarnaast zorgt de kerstperiode ook voor stress en dat leidt geregeld tot nachtelijke ruzies en schreeuwpartijen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.