Pursuit and Capture

Pursuit and Capture

Beleef de meest waanzinnige politieachtervolgingen vanop de eerste rij.

Afleveringen

8 afleveringen

In West Yorkshire zijn de verkeersagenten in opperste staat van paraatheid wanneer de bestuurder van een gestolen ambulance weigert te stoppen na een dodelijke aanrijding, tot zijn weg wordt geblokkeerd bij een spoorwegovergang. Maar in plaats van de handdoek in de ring te gooien, rijdt de wanhopige bestuurder door de slagbomen.
Het is Bonfire Night in Nottingham. De verkeerspolitie heeft echter geen tijd om van het vuurwerk te genieten, want ze moeten op zoek naar een autodief. Wanneer de agenten het dure voertuig spotten, gaat de bestuurder er aan hoge snelheid vandoor en zet zijn vlucht voort in een drukke woonwijk.
Agenten in Nottingham moeten alle mogelijke middelen uit de kast halen om een op de vlucht geslagen chauffeur een halt toe te roepen. Met de spijkermat slagen ze erin om het voertuig te vertragen en wanneer de chauffeur het op een lopen zet, wordt een van de honden achter hem aan gestuurd. Jammer genoeg krijgt die hem niet te pakken en moeten de agenten een beroep doen op de politiehelikopter.
De verkeersagenten krijgen een tip van collega's uit Durham en Cleveland over een recent gestolen wagen en proberen het voertuig vervolgens te onderscheppen. Wanneer de chauffeur er lucht van krijgt dat hij achtervolgd wordt, gaat hij er aan hoge snelheid vandoor. In Manchester achtervolgen agenten een voertuig dat vermoedelijk met valse nummerplaten rondrijdt.

Aflevering 5

De hoop van de verkeersagenten uit Nottinghamshire op een rustige shift valt in het water wanneer een roekeloze chauffeur hun pad kruist en vervolgens tot het uiterste gaat om uit handen van de politie te blijven. Agenten uit West Yorkshire zetten de achtervolging in op de chauffeur van een Japanse sportwagen die zich duidelijk op een racecircuit waant.

Aflevering 6

Politieagenten uit Manchester belanden in een gevaarlijk kat-en-muisspel wanneer een op de vlucht geslagen verdachte halsbrekende toeren uithaalt om uit handen van de politie te blijven. De grove middelen worden ingezet om de chauffeur een halt toe te roepen en de veiligheid van onschuldige burgers te garanderen.

Aflevering 7

In Manchester sporen agenten een Jaguar op die volgens hen betrokken is bij de diefstal van enkele katalysatoren. Wanneer ze het voertuig spotten en de achtervolging inzetten, geeft de bestuurder plankgas. In Cumbria proberen agenten zo snel mogelijk een spookrijder van de weg te krijgen, vooraleer er slachtoffers vallen. In Essex belanden agenten in een vreemde achtervolging.

Aflevering 8

Interceptor Katie Eustace zit een roekeloze bestuurder achterna die echter niet van plan is om zich zomaar aan kant te laten zetten. Hij probeert Katie af te schepen door een landweg in te slaan, gas te geven en wat verderop zijn vlucht te voet verder te zetten, maar dat is buiten politiehond Monty gerekend. Die weet de voortvluchtige al gauw op te sporen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.