Hello Ladies

Hello Ladies

Stuart Pritchard is een Engelse webdesigner die naar de Verenigde Staten is verhuisd om daar zijn geluk in de liefde te beproeven.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Pilot

Huisbaas en webdesigner, Stu Pritchard heeft een oogje op zijn aantrekkelijke buurvrouw Jessica. Wanneer hij verneemt dat ze de opening van een hippe nachtclub zal bijwonen, doet hij er alles aan om op de gastenlijst te geraken.

2. The Limo

Wanneer Wade een limo huurt, in een poging zijn ex-vrouw terug te winnen, rijdt Stuart maar al te graag mee. Tijdens een ritje pikken ze drie aantrekkelijke toeristen op.

3. The Date

Stuart gaat op date met de aantrekkelijke yoga-fan Annie. Jessica heeft haar zinnen gezet op de hoofdrol in een film en wanneer Wade uitglijdt in de douche, stelt hij een "vrienden-alarm" voor.

4. The Dinner

Wanneer Stuart ontdekt dat gay clubs een hotspot zijn voor hetero vrouwen dumpt hij Wade en vraagt Jessica hem mee te vergezellen in de hoop een fotomodel aan de haak te kunnen slaan. Wade en Kive beleven ondertussen de nacht van hun leven.

5. Pool Party

Stuart plant een episch zwembadfeestje in de hoop dat Kimberly, een fotomodel dat hij recent leerde kennen, zal opdagen. Jessica vindt inspiratie in een 19-jarige dakloze: Heaven.

6. Long Beach

Stuart raakt aan de praat met een stel bouwvakkers die hem uitnodigen voor een nachtje stappen met de belofte om 'makkelijke' vrouwen te ontmoeten. Jessica helpt Wade om Marion terug te winnen.

7. The Wedding

Stuart wordt uitgenodigd op het trouwfeest van een kameraad, maar hij is niet te spreken over zijn plaats aan de eettafel.

8. The Drive

Stuart en zijn vrienden besluiten om nog een laatste avond eens goed de bloemetjes buiten te zetten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.