Het Onbekende

Het Onbekende

Axel Daeseleire neemt een groep kandidaten mee op reis. Tijdens hun avontuur worden ze voortdurend voor blok gezet en moeten ze kiezen tussen 'het bekende' of 'het onbekende'. Het spel kan op elk moment een onverwachte wending nemen, waardoor de emoties hoog oplopen.

Afleveringen

8 afleveringen

Op een dag worden 9 kandidaten in hun dagelijks leven 'overvallen' en krijgen ze een dilemma voorgeschoteld. Kiezen ze voor het bekende, dan gaat hun leven gewoon door. Kiezen ze voor het onbekende, dan krijgen ze één uur de tijd om hun koffer te pakken...
Van de stad naar de natuur. Het eerste dilemma van de dag vindt plaats op een groot stuwmeer. Amper bekomen en nog stijf van de adrenaline worden de groep en de sfeer nog meer op de proef gesteld door een confronterend, psychologisch dilemma.
Hoeveel is elke speler waard? De kandidaten zijn amper wakker en moeten al meteen een prijs op elkaars hoofd zetten. Axel verzamelt hen op een plek die symbool staat voor strijd en oorlogsvoering.
Het luxepaard van de groep staat voor een persoonlijk dilemma. Er worden steeds meer bandjes gesmeed en strategieën bedacht, maar Het Onbekende blijft oncontroleerbaar. Een estafetterace bepaalt de volgende 3 dilemma's.
De kandidaten kunnen veel geld verdienen, maar alleen als ze de juiste keuze maken tussen het bekende en het onbekende én erin slagen te ontsnappen uit een oude, verlaten fabriek. Hetzelfde geldt voor het tweede dilemma van de dag.
De kandidaten nemen een nieuwe, vlammende start op een racecircuit en dan is het gevaar om uit de bocht te gaan niet ondenkbeeldig. Rijden ze zelf of geven ze het stuur uit handen aan een onbekende?
Voor dag en dauw heeft Axel al een dilemma voorgelegd aan de persoon die 's nachts de geldkoffer op zijn of haar kamer had. Zal die persoon daar bij het ontbijt iets van zeggen? Wie spant samen en wie toont zich de grootste lastpak?
Te land, ter zee en in de lucht ... Zo zou je de finale ook kunnen samenvatten. Wie komt als eerste aan bij Axel en wat heeft die nog in petto als allerlaatste dilemma? In deze finale draait alles om snelheid, teamspirit en - natuurlijk - keuzes maken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.