Justice for All

Justice for All

Zeven strafpleiters. Zeven vechters in toga. Met een uitgesproken persoonlijkheid en bereid tot het uiterste te gaan voor hun client. Afpersing, verkrachting, wapenhandel, cocainesmokkel, moord, voor deze topadvocaten is het dagelijkse kost.

Afleveringen

8 afleveringen

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliënt bij die door de rechtbank veroordeeld werd vanwege moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O en schoot hem neer. O was de leider van de motorclub No Surrender.

2. Bling bling

Meester Omar Souidi staat een client bij die werd afgeperst door een Zuid-Amerikaanse drugsbende. Zijn echtgenote werd verkracht door één van de bendeleden.

3. Grijze zone

Meester De Beco staat een client bij die wordt beschouwd als het vriend van de spectaculaire diamantroof op het tarmac van Zaventem. Bij de overval werd voor tientallen miljoenen aan diamanten buitgemaakt.

4. De toga

Meester Omar Souidi staat een ex deelneemster aan het reality programma Temptation island bij. In se een klein dossier maar zoals meester Souidi zegt: voor zijn cliënte de grootste zaak uit haar leven.

5. Omerta

Meester Omar Souidi verdedigt een loverboy voor het hof van beroep. Meester Vosters staat een man bij die veroordeeld werd voor verkrachting en een uitwijzingsbevel kreeg. Meester Mounir Souidi verdedigt Peter S.

6. Schaakmat

Meester Vandemeulebroucke reist af naar Israël, waar hij zijn cliënt Serge Muller ontmoet. De broers Souidi bezoeken New York. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O.
Meester Gillis en meester de Béco staan een cliënt - één van de hoofdbeklaagden - bij in een zaak van roofmoord op het assisenhof in Bergen. Het openbaar ministerie komt eerst aan het woord om een uiteenzetting te geven van het onderzoek.
De burgerlijke partij komt aan het woord. Nadien laat de voorzitter de pleidooien aanvangen. Meester Gillis en de Béco bespreken hun tactiek om Mohamed zijn straf te verminderen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.