La Brea

La Brea

Op een dag verschijnt er plots een gigantisch zinkgat in Los Angeles. Een familie wordt van elkaar gescheiden en moet een manier vinden om terug bij elkaar te komen. Kunnen ze overleven in de prehistorische wereld die door het gat is geopend?

Afleveringen

6 afleveringen

1. Sierra

Nadat de Clearing is vernietigd door een aanval van dinosaurussen, moeten de overlevenden een nieuw thuis vinden. Gavin ontdekt een aanwijzing over waar Eve heen is gebracht, maar het opsporen van de aanwijzing heeft nog meer tragische gevolgen.
Terwijl de overlevenden proberen te integreren met de dorpelingen in het fort, valt een troep gevaarlijke pterodactyls hun nieuwe thuis aan. Ty probeert zijn volgende stappen te bedenken en zoekt hulp bij een oude vriend.

3. Maya

Terwijl Gavin en Sam naar een geheime militaire basis zoeken, komen ze in contact met een oude collega van Gavin die misschien de aanwijzingen heeft om Eve te vinden. Ty raakt op een zijspoor wanneer hij zijn demonen uit zijn verleden onder ogen ziet.

4. Fire Storm

Sam en Lucas proberen iedereen in veiligheid te brengen wanneer er zich een grote brand voordoet. Gavin wordt ontvoerd door een vrouw die een connectie heeft met zijn verleden.
Een verrader die zich tegen de overlevenden keert, zorgt voor een dodelijke confrontatie wanneer iedereen ontdekt waar Eve zich bevindt.
Gavin leidt de zoektocht naar Eve, Josh en Riley in een laatste poging om zijn familie terug samen te krijgen en om terug te keren naar hun oude levens.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.