Matroesjka's

Matroesjka's

Een bende Belgische vrouwenhandelaars ronselt in Oost-Europa en Thailand meisjes om ze in België te laten werken als prostituees. De meesten komen terecht in de beruchte Antwerpse stripclub Studio 69.

Afleveringen

10 afleveringen

Aflevering 1

Ray Van Mechelen en Marc Camps gaan in Litouwen meisjes ronselen voor hun nachtclub in Antwerpen. De meisjes denken dat ze meegaan met een dansgroep en hopen op die manier een deel van Europa te zien en rijk te worden. Journalist Nico Maes probeert enkele meisjes duidelijk te maken dat ze in de prostitutie zullen belanden. Ondertussen worden in België twee Russische meisjes onthoofd teruggevonden.

Aflevering 2

Journalist Nico Maes wil Mike interviewen, maar die vraagt geld voor zijn informatie. Mike verklikt Vincent Dockx bij de politie. Clem blijkt John Dockx te kennen en zegt dat hij zijn zoon niet kan blijven indekken. De meisjes komen aan op Cyprus om te leren strippen.Twee van hen proberen te ontsnappen, maar dat mislukt.

Aflevering 3

De meisjes komen aan in Antwerpen. Ze gaan aan de slag bij Eddy, in de 69. Luna wordt verkracht door een klant, hij wint haar bij een tombola. Lika verdedigt haar en valt Karel, de klant, aan. Ray verkoopt haar aan Gullinck. Na de dood van Mike zoekt Esther hulp bij Verplancke, die haar aan het werk zet.

Aflevering 4

De bende haalt de Russiche Inga weg uit een bar in Limburg en brengt haar terug naar Studio 69. Inga zat bij de vorige lichting Oostblokmeisjes. Kalinka ia allesbehalve opgetogen met haar terugkeer. Daria overtuigt Nico Maes om een brief buiten te smokkelen uit de club. Hij wordt betrapt. Zolang Deborah weigert in te gaan op de avances van haar nieuwe 'eigenaar', blijft ze opgesloten op zolder.

Aflevering 5

De bende wil zes meisjes verkopen aan een Nederlandse clubeigenaar. Marc Camps moet onderhandelen over de prijs. Hij laat zich omkopen. De politie valt Studio 69 binnen, maar de bende was blijkbaar getipt. Kalinka en Inga worden meegenomen voor verhoor. De positie van Clem De Donder wordt stilaan onhoudbaar.

Aflevering 6

Irina duikt onder bij Peter Jones, de klusjesman van de club. Zijn vrouw is daar allesbehalve blij mee. Clem De Donder wordt door Interne Zaken geschorst. De politieleiding verdenkt hem ervan tipgever te zijn van de bende van Van Mechelen. Nico Maes pakt opnieuw uit met een onthullend artikel.

Aflevering 7

De meisjes zijn nu drie maanden in België. De politie houdt Studio 69 streng in de gaten. Klanten worden systematisch gecontroleerd bij het verlaten van de club en blijven weg. De bende komt in geldnood. Ray Van Mechelen vraagt Jan Verplancke om een escortservice op te starten.

Aflevering 8

Ray en Vincent zijn het steeds vaker oneens over het beleid van de club. Vincent wil Ray eruit. Hij doet Eddy en Jan een lucratief voorstel. Daria's spaargeld is verdwenen. De andere meisjes verdenken Deborah van diefstal. Wim Wilson heeft Eva's contract afgekocht van de bende. Hij stelt Eva voor aan zijn ouders, maar die zijn niet echt opgetogen.

Aflevering 9

Drie maanden later. Eva heeft een baantje in een snackbar. Nico Maes kan haar overhalen tot een gesprek met politie-inspecteur Sierens, maar Eva weigert klacht in te dienen tegen de bende. Na het incident met Vincent is de relatie tussen Ray en John flink bekoeld. Het vertrouwen tussen de bendeleden is nu helemaal zoek.

Aflevering 10

Na de begrafenis van John Dockx hebben Vincent en Ray een moeilijk gesprek. Vincent doet Ray een heel onverwacht voorstel. Eddy komt meer en meer in het nauw te zitten. Hij wordt beschuldigd van gerommel met de boekhouding en, erger nog, met de inkomsten van de club. Jan Verplancke speelt zijn intrigantenrol nu voluit. Ray zet Kalinka aan de deur. Kalinka voelt zich vernederd en wil wraak.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.