Studio Tarara

Studio Tarara

1993. De sketchshow 'Studio Tarara' is het kijkcijferkanon van VTM, maar achter de schermen worstelen de acteurs met heel wat demonen. Een zelfmoord sleurt de hele cast mee in een politieonderzoek.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

23 april 1993. De kijkcijfers van de populaire sketchshow 'Studio Tarara' pieken en de opnamedagen volgen mekaar in sneltempo op. Kleedster Babs is jarig en wordt op de set verrast door haar collega's. Het is de aanleiding voor alweer een gezellig feestje vol drank en drugs achter de schermen.Maar al snel loopt het helemaal uit de hand.

Aflevering 2

2 mei 1993. Producer Christine probeert alles in goede banen te leiden, maar dat gaat gepaard met een hoop stress. VTM-coryfee en publiekslieveling Jean Van Hoof komt de ploeg van 'Studio Tarara' versterken. Even lijkt alles weer onder controle, tot blijkt dat ook Jean een duister kantje heeft.

Aflevering 3

11 mei 1993. De verliefde Ricky komt te weten waarom Roxanne ontslagen werd bij het 'Rad van Fortuin'. Na Babs krijgt nu ook Sandra af te rekenen met de duistere kant van Jean, die als geen ander weet hoe hij een vrouw het zwijgen moet opleggen.

Aflevering 4

13 juni 1993. Christine wil dat Ricky optreedt in 'Tien om te Zien' met een remix van de 'Studio Tarara'-tune. Hij stribbelt eerst tegen, want hij is tenslotte een serieus acteur. Maar uiteindelijk zwicht hij toch voor het geld. Op de set van Tarara hangt er romantiek in de lucht. Backstage bij 'Tien om te Zien' steken de twijfels bij Ricky weer op en hij hervalt in zijn oude gewoontes.

Aflevering 5

28 juni 1993. Opwarmer Patrick is tot over zijn oren verliefd op Sandra, en hij wil meer dan enkel een flirt. Maar Sandra heeft het daar moeilijk mee. Roxanne en Ricky groeien steeds meer naar elkaar toe, en zij vertrouwt hem toe hoe ze zwanger is geraakt. Ricky is zo zwaar onder de indruk van haar verhaal dat hij een fatale fout begaat.

Aflevering 6

1 juli 1993. De hele ploeg is van slag door wat er met Ricky en Roxanne gebeurd is. Christine zit met de handen in het haar. Ze kan niet anders dan Jean opnieuw als vervanger van Ricky in te schakelen voor de 24 urenmarathon ten voordele van Levenslijn, maar Sandra is daar allesbehalve gelukkig mee. Patrick kan de breuk met Sandra maar niet verwerken.

Aflevering 7

12 augustus 1993. Ricky is opgenomen in een ontwenningskliniek en Jean maakt opnieuw deel uit van de cast van 'Tarara'. Het is alle hens aan dek voor de marathonuitzending 'De 24 uur van Tarara' ten voordele van Levenslijn. Zelfs kleedster Babs wordt opgetrommeld om in de sketches mee te spelen, tot groot plezier van Jean. Sandra blijft haar tegenspeler vol argwaan in de gaten houden.

Aflevering 8

13 augustus 1993. Tijdens de marathonuitzending lopen de spanningen in de coulissen van 'Tarara' verder op, tot ze een tragisch hoogtepunt bereiken. Agent Pascal vindt het laatste puzzelstukje in zijn onderzoek naar de mysterieuze zelfmoord.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.