Mildred Pierce

Mildred Pierce

De jaren dertig. Mildred Pierce is een alleenstaande moeder die haar leven in eigen handen neemt door een succesvolle zaak uit de grond te stampen. Maar haar arrogante dochter en enkele liefdesperikelen bedreigen haar geluk.

Afleveringen

5 afleveringen

1. Aflevering 1

Mildred Pierce en haar man hebben ruzie. Hij verlaat het huis om niet meer terug te keren. Mildred heeft twee jonge dochters en moet een manier vinden om geld in het laatje te brengen.

2. Aflevering 2

De klanten zijn dol op de taartjes die Mildred bakt. Algauw begint ze ook aan andere restaurants te leveren. Veda komt erachter wat haar moeder voor de kost doet en reageert geschokt.

3. Aflevering 3

Mildred krijgt een afschuwelijke klap te verwerken en vlucht in haar werk. De opening van haar eigen restaurant is een ongezien succes. Zelfs Veda lijkt enthousiast, ook wanneer Monty opdaagt.

4. Aflevering 4

Het is 1937 en Mildred Pierce is inmiddels een succesvolle zakenvrouw. Ze plant weldra de opening van een derde restaurant. Veda is uitgegroeid tot een knappe jonge vrouw.

5. Aflevering 5

Mildred blijft trachten om tot een verzoening te komen met haar dochter Veda, maar met weinig succes. Ondertussen ontpopt Veda zich tot een succesvolle sopraan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.